Hakan Çalhanoğlu'na Çılgın Teklif! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hakan Çalhanoğlu'na Çılgın Teklif!


Birkaç sezon önce Trabzonspor ile yaptığı ön anlaşmaya rağmen, anlaşmanın gereğini yerine getirmediği için, 4 ay futboldan men cezası alan Hakan Çalhanoğlu'nun geleceği şekilleniyor.
hakanaaa-640.jpg


Ajansspor'un edindiği bilgiye göre, İtalyan Teknik Direktör Conte yönetiminde, Premier Lig şampiyonluğuna koşan Chelsea, milli futbolcu için 38 milyon Euro'yu (150 milyon TL) gözden çıkarttı.

Leverkusen Kulübü ve genç futbolcunun menajeri Bektaş Demirtaş ile ön görüşmeyi yapan İngilizlerin, sezon bitmeden bu transfer operasyonunu tamamlamak istedikleri öğrenildi. Mavilerin Çalhanoğlu'na 3 yıllık sözleşme vereceği belirtildi.

Önceki hafta oyuncunun menajeri Bektaş Demirtaş "Sezon sonu Hakan, Bayer Leverkusen'e veda edecek" demişti.
MynetSpor
 
Bize gelince zırnık koklatmıyorlar. Selçuk var verelim. Frikiklere fısıldayan adamdır kendisi. 3 milyon euro yeterli. Alın sizin olsun. Bonus olarak da sabri ve donk u da verelim.
 
Sabahtan beri çıkan;hem lukaku hem de calhanoglu haberleri contenin iyi futbolcudan anlamadığı emareleri veriyor.

Bu iki isime bu kadar para vermek saçmalık.

Kante'yi de kesinlikle yönetim almıştır.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!
 
ben bu adamın freekickten başka yaptığı işi görmedim. chelsea saçmalar bunu alırsa hele birde hazardı reale satıp yerini kapama operasyonu falansa fenâ.
 
Hakan'ın menajeri kakalamaya çalışıyor bence Chelsea'nin sistemine uygun değil Hakan Naiggolan gibi adam lazım Matic yerine
 
Hakan iyi oyuncu da hazard seviyesinde de asla değil bence. Arada baya kalite farkı var.

Gesendet von meinem CUBOT_NOTE_S mit Tapatalk
 
cezası nedeniyle çok maç oynamadı, bu sezona sıkı bir girişde yapmıştı performansı iyiydi. Leverkusenle iyi oynuyordu ama bireysel yetenek değil. Milli takımda oynadığı futbol maçlarında hep silik bir oyun gördük.
 
Üst Alt