Hakan Çalhanoğlu'ndan Serdar Aziz'e Flaş Çağrı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
serdar-640.jpg

A Milli Futbol Takımı ve Milan'ın yıldızı Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray'lı ismi Milan'a çağırdı. Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray forması giyen Serdar Aziz'i Milan'da görmek istediğini ve Bonucci ile iyi bir ikili oluşturacağını söyledi.

İtalyan kulübünün forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, ay-yıldızlı takımda birlikte görev aldığı Galatasaraylı oyuncuyla görüşerek, "Milan'a gelmeni çok isterim. Bonucci ile çok iyi bir ikili olacağınızı düşünüyorum. Birbirinizi tamamlarsınız" dediği öğrenildi.

İkili arasındaki bu diyalogta Hakan'ın Milan'la ilgili Serdar Aziz'e bazı bilgiler aktardığı ifade edildi. Çalhanoğlu, sarı-kırmızılı futbolcuyu, kulüp yapısıyla ilgili de bilgilendirdiği bildirildi.

Milan'ın, Serdar'la ilgili düşüncesinden sonra İtalyan ekibinin teknik direktörü Gattuso'nun çok iyi diyaloğu bulunduğu Fatih Terim'le temasa geçeceği bildirildi.

Bursaspor'dan Galatasaray'a 4.5 milyon euro bonservisle gelen Serdar Aziz, bu sezon Maicon ile iyi bir ikili oluştururken, A Milli Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun da vazgeçilmezleri arasına girdi. Cim-Bom'la 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Serdar Aziz'in bonservis bedelinin 10 milyon euro civarında olması bekleniyor.

Milliyet/Ajansspor
 
Evet yeterli.

sent via GSC
Lanus'tan aldıkları stopere bile 8.5 vermişler 15'e okutamaz mıyız
Biz oyuncumuzu pazarlıyamıyoruz doğru dürüst yoksa her türlü daha fazla para alırsın diye düşünüyorum. Gerçekten iyi oynuyor bu sezon, oyuncunun fiyatını yüksek tutmak için elimizde koz var yani.

Tamamen iş bizim yönetimde biter. Ama 2 haneli rakam iyidir her türlü.

sent via GSC
 
Serdar'ı 10 milyona satan haindir. Lanus'tan ipsiz sapsız birine 8 milyon verdiler. En az 15 olmalıdır. Niye başkalarına gelince bonkör de bize gelince cimri oluyorlar. Yolmasını bileceksiniz.
 
Milli takim oyuncusu
Bu sezonun belki de sampiyon takimin ilk stoperi
Seneye SL katilacak
Türk
Sert oynuyor, italyan ligine ideal

-
Sakatliklari


15-20 alti hayir
 
Üst Alt