hakan hepcan | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Twitter fenomeniymiş. Dün Gomis için yaptığı ırkçı ifadelerle tanıdım.
Gençler arasında sosyal medyada ünlenenlerden biri sanırım. Cahilliğinden, aptallığından ötürü öyle bir twit atmış. Eğitimsiz ve cahil olduğu için yaptığı şeyin ırkçılık olduğunun farkında değil ki bu daha kötü.

Attığı twit

c570a151e9dc156042a9b4ef768ac34b.jpg


Attığı twitin ırkçılık olduğunun farkında bile olmadığını gösteren cahillik kokan özürü

22b32974b97f337c97e5893904702cd0.jpg



iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Tanımadığın, etmediğin, bilmediğin adama maymun diyorsun sonrada tanıyanlar bilir falan muhabbeti yapıyorsun. Yıllardır sosyal medyada binbir maymunluk yapan sensin.
 
Hakan Hepcan kim ?

Twitter ünlüsü. Ben de bugün tanıdım. Gençler tarafından ilgiyle takip ediliyormuş. Bu yüzden önemsedim ve paylaştım. Mutlaka ceza alması gerektiğini düşünüyorum. Irkçılık insanların içine o kadar işlemiş ki ırkçılık yaptıklarının farkında değiller.

Hele gençlerin takip ettiği bu tip şımarıklara taviz verilmemeli. Bu karaktersizler maalesef örnek alınıyor.
Sertan Nalbant
 
götü tutuştu dün, hesabını falan korumaya aldı twitleri silmiş vs.
bişey çıkacağından değil ama inşallah kulüp uğraşır bu salakla. dün genel kurul üyesi kerem övet "hukuk departmanına yönlendireceğim umarım üşenmeyip uğraşırlar" diye açıklama yaptı. inşallahı maşallahı yok uğraşmaları boyunlarının borcudur. daha öncede vukuatları var, bir daha Galatasaray ismini ağzına alırken 10 defa düşünmeli bu kuş kafalı.

baya bi şikayet vardı hesabıyla alakalı. askıya alırlarsa en güzeli de bu olur aslına bakılırsa.
 
gereksiz bir şahsiyet olduğu su götürmez bir gerçek. 1 tanede film çeken aks vardı recep ivedik'e özenmiş belliki. anadolu halkı dünyanın bir çok ülkesine nazaran iq ortalaması düşük olan bir coğrafyadır. şaşırırsınız araplardan bile düşük iq ortalaması var anadolunun. bu gibi şahsiyetlerin zengin olması, ünlü olması da bunu gösterir. herhangi bir ülkede bu tip insanların prim yaptığına rastlanmamıştır.
 
Bu adamların böyle olması tamamen insanların suçu. Böyle bir aptal tweet atıyor ve kulübe kadar ulaşıp dava açılıyor. Neden? 750bin kişi takip ediyor çünkü, sen prim verirsen her söyledikleri önem kazanır.
 
önce yaz, sıkışınca kuzenim yazdıya çevir. doğanızda var döneklik.
cezasını çekeceksin ırkçılığın.
 
Üst Alt