Hakan Şükür ve Arif Erdem Dahil 2750 Kişi Üyelikten Düşürüldü! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hakan Şükür ve Arif Erdem Dahil 2750 Kişi Üyelikten Düşürüldü!


Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar'ın iddiasına göre Galatasaray'da acil toplanan yönetim kurulu aralarında Hakan Şükür ve Arif Erdem'in de bulunduğu 2750 üyenin üyelikten düşürülmesi kararını aldı.

Nevzat Dindar‏ @nevzatdindar 10m10 minutes agoMore



Son dakika.. Hakan Şükür ve Arif Erdem ile beraber 6 yıldır aidatlarını ödemeyenlerin üyelikleri düşürüldü.. Detaylar Milliyet ve Skorer'de

 
hayırlı karar oldu hem üye ol hemde 6 sene aidat ödeme.inşallah o 2750 kişinin yerine diyet ödeyeceğim diye çomar sürüsü yerleştirilmez.
 
bb7f158c73f7a6235c1451f496c489b3.jpg
 
Hakan Şükür ve Arif Erdem' in FETÖ' cü olmasının ihracı gerektirmediğini ama aidatlarını yatırmazlarsa gözlerinin yaşına bakılmayacağını öğrenmiş olduk.


Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
 
şansa bakki bi kaç yıl önce böyle bi yalakalık yapılmış olsa dursunda temizlenip kendisini hiç tanımadan yok olup gidecekti.
 
haah desene yasin yaninda kurular da gitti. Ulan yukardan baski yiyince ne cözüm buluyor dursun ve ekibi , bakalim üyeler ne diyecek bu duruma .
 
Üst Alt