Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Oyçokluğu ile Kulüpte Kalmasına Karar Verildi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Oyçokluğu ile Kulüpte Kalmasına Karar Verildi!


Galatasaray'da FETÖ sanığı kulüp üyelerinin kulüpten ihracı oylandı. Zekeriya Öz, Şehabettin Harput, Hüseyin Avni Mutlu ve İsmail Demirizoy çokluğu ile üyelikten çıkartılırken FETÖ'cü Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün oy çokluğu ile kulüpte kalmasına karar verildi.

Galatasaray'da bugün Lütfi Kırdar Kongre Salonu'nda saat 10.00'da başlayan Mali Genel Kurulu'nda aralarında FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'in de bulunduğu 15 kişinin üyelikten ihraç kararı oylandı.

İhraçta ilk olarak Zekeriya Öz oylandı. Zekeriya Öz, Şehabettin Harput, Hüseyin Avni Mutlu, İsmail Demiriz oyçokluğu ile üyelikten çıkartılrken Arif Erdem, Hakan Şükür oyçokluğu ile kulüpte kalmasına karar verildi.

12168 sicil numaralı Mehmet Uğur Sunakan Galatasaray Lisesi mezunu olmasına rağmen Fenerbahçe taraftarı olduğu için üyelikten çıkarıldı. Galatasaray Adası işletmecisi Mehmet Koçarslan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdan dolayı kulüp üyeliğinden çıkarıldı.

Galatasaray'da skandal karar! Hakan Şukur ve Arif Erdem... - Spor Haberleri
 
Buradan savcılar ve devlet büyüklerine seslenmekte fayda var. FETÖ'cü arıyorsanız Galatasaray olağanüstü kongresini inceleyin.

Dursun da en yakın zamanda en ağır suçlar ile yargılanacaktır.
 
Ulan adamlar çıkıp pişmanız falan deseler tamam onlar kandirildi bunlar kandirildi meselesi degil. Devleti resmen karsina aliyorsun camia olarak tam bir skandal ya. Rakiplere koz verdiniz .
 
Memleketin genelinde olduğu gibi bizim genel kurulda da kafa gitmiş hacı ben bunu anlıyorum. Normal bir kafa yapısı alenen fetöcü olan Hakan ve Arif'in ihracına engel olup İzmir Marşı söylemez. Kimlere kalmış koskoca Galatasaray yazık.

Akp denen örgüt bir yandan, fetö denen örgüt bir yandan Mustafa Kemal Atatürk'e yanlamaya başladılar. Uzak durun lan!

Her şeyi geçtim bizim genel kurulda da ne idüğü belirsiz kime hizmet ettiği belirsiz tipler varmış onu görmüş olduk. Ama iyi güldürdüler akşam akşam sağolsunlar :D
 
Kapatın şu liseyi.
Şu kongre içerisinde ne şerefsizler var kim bilir

Galatasaray kurtuluş mücadelesi için önünde ki kanserli hücreleri yok etmelidir.


TapaTalK
 
Başarı kazandırmış olabilirler ama bu adamlar daha SİYASETE VEYA İLİNTİLİ ÖRGÜTLERE GİRDİĞİ GÜN İHRAÇ EDİLMELİYDİ.

Bu kararın dönüşü bize büyük sıkıntı çıkarır.
 
Hakan ve Arif bize sportif başarı katmış olabilirler bu anlamda değerleri büyüktür ama siyasi ayakları kulübe zarar verir ihraç edilmeleri gerekiyordu. Ha Nihat Doğan'ın olduğu yerde Hakan'ın olmaması ne kadar doğru orası ayrı bir konudur.


-Tapatalk-
 
Simdiye kadar hukumetle aramiz iyiydi de ne oldu sanki?Her hafta hakemler agzimiza ziciyor,dursun'u basimiza bela ettiler.Florya ve Riva gitti.Bir donu kaldi kulubun zaten.
 
Üst Alt