Haldun Üstünel Açıkladı: 2 yabancı alacağız - Sayfa 11 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haldun Üstünel Açıkladı: 2 yabancı alacağız


Cevap: Haldun Üstünel Açıkladı: 2 yabancı alacağız



Reyes son birkaç sezondur çok büyük form düşüklüğü yaşıyor belki ondandır.. Belki de sistemine uymayacağını düşünüyordur..
 
Cevap: Haldun Üstünel Açıkladı: 2 yabancı alacağız



https://fossacimbom.blogspot.com/

Galatasarayımızda transferlerde görüştüğümüz, ilgilendiğimiz, teklif yaptığımız ve anlaşmaya vardığımız oyuncularıda sizlere bildiğimiz kadarıyla yazıyoruz. Olmayan transferleride burada yazarak sizleri doğru bir şekilde bilgilendirmenin amacında olarak haber dizimizin ikinci yazısı sizlerle birlikte..



Gelenler, gelecek olanlar ve görüşülen oyuncuların yanı sıra iptal olan oyuncuların transferleride sizlerle..



Leo Franco

Atletico Madrid'in kalesini yıllardır koruyan Arjantinli kaleci ile sözleşme imzalanmıştır. Oyuncu kesin olarak 1 Temmuz tarihinden itibaren Galatasaray'ımızın oyuncusudur.



Mustafa Sarp

Bursaspor ile sözleşmesi biten oyuncu ile sözleşme imzalanmıştır.



Gökhan Zan

Beşiktaş takımı ile sözleşmesi biten milli oyuncu ile sözleşme imzalanmıştır.



Volkan Şen

Bursaspor takımına Mehmet Güven + 1 milyon euro teklif edilmiş ve olumlu sonuç alınmıştır. Oyuncuyla görüşmeler sürmektedir.



Ediz Bahtiyaroğlu

Oyuncu ve takımı ile görüşmeler sürüyor.



Lucas Neill

Avustralya'lı başarılı defans oyuncusu ile görüşmeler sürüyor. Oyuncunun sözleşmesi 1 Temmuz tarihinden itibaren son buluyor West Ham United takımı ile..



Ryan Babel

Liverpool takımın başarılı kanat oyuncu ile görüşmeler devam ediyor. Ciddi bir şekilde ilgileniyoruz ve Liverpool takımına yapmış olduğumuz 8, 8.5milyon euroluk teklif kabul edilmiş durumda. Oyuncu ile görüşmeler devam ediyor ve şu anda herşey yolunda..



Lucas Biglia

Daha öncedende yazdığımız gibi bu transfer için Lincoln'ün satılması veya sponsor bulunması bekleniyor. Bu sorunlardan herhangi birisi çözüldüğü takdirde Biglia formayı büyük olasılıkla herhangi bir aksilik çıkmadığı takdirde sırtına geçirecektir.



Sebastien Pocognoli

Belçikalı sol kanat oyuncusu ile ciddi bir şekilde ilgileniyoruz. Genç oyuncu için AZ Alkmaar takımına 3.5milyon euro bonservis bedeli teklif ettik. Cevap bekleniyor karşı taraftan. Pocognoli ile yapılan görüşmeler olumlu fakat oyuncunun sözleşmesi şu anda devam ediyor.



Tomas Rosicky

Çek oyuncu ile görüşmelere başlandı. Oyuncunun bonservisi elinde olması ve uzun süren bir sakatlıktan çıkması transfer ihtimalini güçlendiriyor. 29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran günü sona eriyor. İlgilendiğimiz ve teklif götürdüğümüzde gelen haberler arasında..



Eidur Gudjohnsen

Barcelona takımının 8milyon euro bonservis istemesi nedeniyle zora giren bir transfer. Oyuncu ile görüşmeler olumlu fakat Katalan ekibi bonservisi düşürmediği için zora giren ve iptal olması an meselesi..



Deco

Oyuncunun yıllık 5milyon euroya yakın bir ücret talep etmesi nedeniyle bu transfer iptal oldu.



Dos Santos

Tottenham takımının bonservis bedeli olarak 10 milyon euroya yakın bir para talep etmesi üzerine transfer iptal oldu. Ayrıca genç oyuncu İngiltere'den ayrılmak istemiyor.



Ufuk Ceylan

Manisaspor takımının 3,5-4milyon euro bonservis istemesi sonucu transfer iptal oldu.



İsmail Köybaşı

Prensip anlaşmasına vardığımız Gaziantespor takımı bir başka takımın 5milyon euro + 2 oyuncu önermesi üzerine bizimle olan anlaşmayı unutup oyuncuyu diğer takıma verdi. Oyuncu başka bir takımla sözleşme imzaladı.



Sercan Yıldırım

Bursasporlu genç oyuncu için teklifimizi yapmıştık fakat Bursaspor yönetiminin "SATMIYORUZ" açıklamasından sonra transfer iptal oldu gibi..



Martin Caceres

Barcelona'ın 10 milyon euronun üzerinde bir bonservis istemesi veya sadece kiralamak istemesi bizim ise kiralamaya sıcak bakmayıp satın almak istememizden ötürü transfer iptal oldu. Oyuncununda gelmek istemediği gelen bilgiler arasında.



Zurab Khizanishvili

Gürcü stoper ve takımı ile anlaşmaya varıldı. Fakat transferi duyduğuma göre teknik direktörümüz Rijkaard'a takıldı





alıntı https://fossacimbom.blogspot.com/2009/06/transferde-genel-durum-gelenler.html
 
Cevap: Haldun Üstünel Açıkladı: 2 yabancı alacağız



Öncelikle takımımızdan gitmesi muhtemel olan, ayrılan ve kiralık / takas oyunculara bir bakalım.



Aykut Erçetin

Oyuncu ile en ciddi şekilde ilgilenen takım Gaziantespor olarak biliniyor. Antep temsilcisi ile İsmail Köybaşı transferinde takas yapılacaktı fakat Antep takımı parayı görünce bir anda sözlerini unutuverdi. Beşiktaş'ın 5milyon euro + 2 oyuncu teklif ettiği İsmail Köybaşı'yı Beşiktaş'a veren Antep takımına transferi olması muhtemel olan Aykut'unda transferi yattı büyük ihtimalle. Fakat oyuncu kendisine takım arıyor.



Servet Çetin

Çok ama çok büyük ihtimalle 8milyon euro karşılığında Fransız takımı Marsilya forması giyecek, milli defans oyuncumuz.. Kendiside gitmek istediğini yönetime bildirdi ve ufaktan hazırlanmaya başladı aslında. Antremansız kalmaması için takımımız ile yeni sezon hazırlıklarına başladı Servet. Bu durum sizleri yanıltmasın eğer bir aksilik çıkmazsa büyük ihtimalle seneye Marsilya takımında forma giyecek.



Ferdi Elmas

Geçen sene büyük umutlar ile transfer edilen genç oyuncunun sözleşmesi fesh edildi.



Marcelo Carrusca

Duyduğuma ve aldığım bilgilere göre oyuncunun bonservisi sponsor firmada olduğundan ötürü, sponsor firma yönetimimizle yaptığı görüşme sonrası oyuncunun bonservisini Meksika'da bir takıma vermiş. Ne kadar doğru bilinmez tabii ki.. Çıkar yakında kokusu..



Hasan Şaş

Oyuncunun sözleşmesi bittiğinden ötürü takımdan ayrıldı. Gelen haberler doğrultusunda ise futbolu bıraktığını açıkladı.



Ümit Karan

Oyuncunun sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edildi. Oyuncu yeni takımı olarak Eskişehirspor ile anlaşmaya vardı.



Anıl Karaer

Genç oyuncunun sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edildi. Kendisi yeni takımı olarak Adanaspor ile anlaşmaya vardı.



Erkan Ferin

Genç oyuncunun sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edildi. Kendisi yeni takımı olarak Kasımpaşaspor ile anlaşmaya vardı.



İrfan Başaran

Genç oyuncunun sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edildi. Kendisi yeni takımı olarak Orduspor ile anlaşmaya vardı.



Casio Lincoln

Oyuncunun yeni sezon başlangıcında yaptığı disiplinsizlikler nedeniyle kesin olarak transfer listesine koyuldu. Kendisine ve menajerine kulüp bulunması söylendi. Oyuncuya ulaşılamıyor fakat menajeri ile yönetimimiz itibarat halinde.



Shabani Nonda

Oyuncu gelecek sezon takımda düşünülmüyor fakat alternatif bir isim olarakta kalması muhtemel. Fransız liginde bir kaç ilgilenen takım var, anlaşılması halinde Nonda'ya teşekkür edilip, ayrılık görülecek.



Necati Ateş

Oyuncu ile sözleşmesini fesh etme kararı alındı. Büyük olasılıkla sözleşmesi fesh edilecek veya makul bir fiyata bonservisi ile gönderilecek. Yada oyuncu bazı transferlerde takas olarak kullanılabilir.



Mehmet Güven

Genç oyuncu çok büyük ihtimalle takaslarda kullanılacak. Adı şu anda Bursaspor ile geçiyor. Volkan Şen transferinde takas olarak kullanılacak.



Aydın Yılmaz

Genç oyuncumuz ya kiralanacak yada takaslarda kiralık verilecek. Bursaspor, Sivasspor ve İstanbul BŞB'nin ilgilendiği biliniyor.



Volkan Yaman

Oyuncunun adı takaslarda geçmeye başladı. Yapılacak transferlerde takaslarda adını görebiliriz.
 
Cevap: Haldun Üstünel Açıkladı: 2 yabancı alacağız



yaw ankaragücü bile vassel i aldı bizde hala tık yok... ne iştir anlamadım ki...
 
Cevap: Haldun Üstünel Açıkladı: 2 yabancı alacağız



Gökhan Zan kalitesinde yabancı alınmadığı sürece küçücükte olsa umudum var.Geçen sene ne güzeldi şu transfer işi.



Umutluyum diyerek toz pembe konuşuyorum ama gerçeklere bakarsak senin takımın ligde 5nci olmuş. Sen serveti göndermeye kalkıp onun yerine zan gibi baltayı alırsan.Hadi kaleci iyi,bunun üstüne sadece 2 transfer yapıcam dersen toz pembelikte uçar. Kusra bakmayın ama ben bu yıl sabriyi çekemem,yerine Uğur var diyeceksiniz inşallahki form tutar ama olasılık düşünmek gerek,ya formu tutmazsa? .Birde üstüne Servet giderse?. Kewell ne kadar yetenekli bir futbolcu olursa olsun 90 dakikalık bir futbolcu değil.Onun yerinede bir takviye şart,değişmeli oynarlar.Defans hiçde iyi değil açıkçası;;Ön liberoda lazım bir tane..Mehmet Topalla yalnızca yürümüyor,Kendisi gerçekten mücadele eden bir futbolcu hakkını vermek şart gerçekten yürekten oynuyor ama onun alternatifi olarak daha teknikçe bir yabancı alınmalı.Linderoth'a umut bağlamak büyük kumardır.Golcüde lazım.Barosun yedeği olacak kaliteli bir golcü.Nondalarıda çekemeyiz bu yıl.Lincolnde acilen satılmalı onun mevkisinede kaliteli adam alınmalı.



Gerçekler bunlar olsa da biliyorum imkanımız olsa başkanımız,üstünelimiz hepsini halledecek.İnşallah bu yıl teknik mükemmellik ile birlikte iyi işlere imza atarız.
 
Cevap: Haldun Üstünel Açıkladı: 2 yabancı alacağız



Yahu pocognoli'ni uA'dan Ali abi söyledi.. buda kendi haberiymiş gibi yazıyor..Forumlardan aldıgı duyumu haberi blog'una aktarmış..



fossa hani ismaili biz almışdık...İsmail cepte diyordu..Ne oldu;),Antep neymiş unutmuş..



Bu adamların haberini koyarak bos yere rant kazandırıyoruz...
 
Cevap: Haldun Üstünel Açıkladı: 2 yabancı alacağız



Pocognolinin transferinin olmadığı kısmını okumamış demekki onu yazmıyor:D Kulüp satmıyor ilerde daha iyi paraya satarız demişler
 
Cevap: Haldun Üstünel Açıkladı: 2 yabancı alacağız



Reyes son birkaç sezondur çok büyük form düşüklüğü yaşıyor belki ondandır.. Belki de sistemine uymayacağını düşünüyordur..



reyes'in sisteme uymayacağını düşünmüyorum, tam bir second-striker/winger-forward aslında ama dediğin gibi kariyeri düşüşte olan bir oyuncu. geçen sezonki benfica maçında da gördük ki artık eski reyes değil ama bizim transfer politikamız da biraz kariyeri düşüşte olan yıldız futbolcular üzerine ve bu konuda başarısız da sayılmayız o yüzden birşey diyemeyeceğim sakat olmadığı sürece. demek ki reyes'ten daha kaliteli oyuncularla ilgileniyor o yüzden yedekte bekletiliyor diye düşünüyorum ben.
 
Cevap: Haldun Üstünel Açıkladı: 2 yabancı alacağız



Yav bosverin duyumu dogrulugu bile tartışşılır..Hemen analizlere girmişiz:D
 
Cevap: Haldun Üstünel Açıkladı: 2 yabancı alacağız



Yahu pocognoli'ni uA'dan Ali abi söyledi.. buda kendi haberiymiş gibi yazıyor..Forumlardan aldıgı duyumu haberi blog'una aktarmış..



fossa hani ismaili biz almışdık...İsmail cepte diyordu..Ne oldu;),Antep neymiş unutmuş..



Bu adamların haberini koyarak bos yere rant kazandırıyoruz...



ismail galatasaray ile şu an bjk'nin anlaştığı fiyatın çok daha altı bir fiyata anlaşmıştı ama birden topuz transferi ve ondan sonra tavan yapan piyasa antep başkanının bu transferden cayarak daha yüksek fiyat istemesine sebep oldu. melih şabanoğlu dahil bir kaç kişiden duymuştum bunu.
 
Cevap: Haldun Üstünel Açıkladı: 2 yabancı alacağız



Gaziantepspor ile prensipte anlaşmaa vardık.

2 oyuncu karşılığında İsmail'i kadromuza katıyoruz/kattık hatta.



Göndereceğimiz oyunculardan birisi Real Sociedad'da kiralık forma giyen Necati Ateş. Kendisi gitmekte sıkıntı yaratıyor ufak tefek problemler var ortada ama en kısa sürede çözülür, çünkü kesinlikle takımda düşünülmüyor, oda bunun farkında. Yani öyle yada böyle gidecek.

Diğer oyuncuyu bilmiyorum ama o kabul etmiş gitmeyi galiba çünkü onda bir sıkıntı yok, sadece Necati bekleniliyor transferin resmileşmesi için. Necati olmazsa başkasını mı verirler, para mı verirler bilemem..



Bu hafta içinde açıklanacak bir transfer daha..

Bilginiz olsun..



https://fossacimbom.blogspot.com/



Ne oldu...Dedigim gibi Bloglara itibar etmeyin..Sadece okuyup neşeniz yerinize gelsin..Kullanıcı dikkkatini çekmek için yapıyorlar..Aceto hariç;)
 
Cevap: Haldun Üstünel Açıkladı: 2 yabancı alacağız



Cardozo'nun alınmasını çok isterim (Palacio ile birlikte alınırsa ligde herkese takarız, Avrupa'da yarı final garanti :) ), hatta alınmasını temenni ettiğim ilk forvetti (ikincisi Martins) ama Rijkaard'ın sisteminde pivot forvet kesinlikle oynayamaz, daha doğrusu işe yaramaz.



Reyes ise sağ-sol açık (forum ahalisinin deyimiyle kanat forvet) için aslında ideal bir isim. Çaptan da düşmüş hafiften. Benfica da Saviola'yı alınca bir forvet bolluğu oluştu. Bırakmayı düşünüyorlardır. Ama Rijkaard istememişse de bir bildiği vardır kanımca.
 
Üst Alt