Haldun Üstünel geri mi dönüyor? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haldun Üstünel geri mi dönüyor?


Basında Adnan Sezgin'in biletinin kesildiği zaten bir haftadır yazılıyor.

Bu konuşmaların çıkmasından beri Haldun Üstünel'in de futbolcularla ve Galatasaray yöneticileriyle görüldüğü biliniyor. Hatta Antep maçından sonra bir takım olaylara müdahale ettiği de ortada. Tamamen kişisel bir öngörü ama sanırım Haldun Üstünel'i tekrar iş başında görüyoruz.



Bakalım Adnan Polat böyle bir hamle yapıcak mı...
 
Cevap: Haldun Üstünel geri mi dönüyor?



Gelsin bakalım "ilah" Haldun Üstünel. Adnan Polat genel kuruldan geçerse işleri iyice sağlama almak için FR'nin ilk dönemindeki gibi verir yine Üstünel'e bütçeyi, sonra başlar yine "in Haldun we trust"lar.
 
Cevap: Haldun Üstünel geri mi dönüyor?



Son zamanlarda her maça da gelmeye başladı. Bende döneceğini düşünüyorum. Zira başka bir aday da göremiyorum :)
 
Cevap: Haldun Üstünel geri mi dönüyor?



Dönsede pek bişeyin denişeceğini sanmıyorum ama öteki seneden olmak üzere transferlerim daha iyi olur , yeni hocamız daha iyi olur.



Çunku Haldun Ustunele Adnan Sezginin bakış açıları başka...



Biri günümüz futboluna uygun , isimli kaliteli futbolcular alıyor ...diğeri nerde beleş , nerde sorunlu , nerde sakat , transfer yaptım demek için yapıyor.
 
Cevap: Haldun Üstünel geri mi dönüyor?



Valla onu bunu bilmem... Uzun sacli Mesih elbet bir gun donecek diyorlar. Ancak o kurtarir bizi..
 
Cevap: Haldun Üstünel geri mi dönüyor?



Konusu bile saçma. Haldun Üstünel bu yönetim içinde bir daha görev almaz, bu yönetimede prim yaptırmaz.
 
Cevap: Haldun Üstünel geri mi dönüyor?



Bu yönetime girip de bunlara yeniden kredi kazandırmasın zaten. Gelecek yönetime girsin..



Ayrıca antranörlere de değinmek istiyorum ben burada Cevat Hocanın yar profesyonel olduğunu kişiliği ve azmi bir yana profesyonel eğitim düzeyine baktığımızda Galatasaray gibi bir kulübe yetersiz olduğunu söylediğimde birçok karşı çıkan oldu ama Frank Rijkaard'ın gelir gelmez ilk işi Cevat Hocayı görevden almak oldu..



Ve diyorum ki son zamanlarda Avrupada kariyer sahibi kaç kaleci aldıysak üstüne koymak yerine geriledi yani diyorum ki Nezih Ali Boloğlu ne iş yapar?
 
Cevap: Haldun Üstünel geri mi dönüyor?



Haldu Üsütnel'i Fener'li medya bitirdi.Baktı adam yıldız oyuncuları bir bir getiriyor tehlikeyi gördüler pravakasyonla taraftarı ve yönetimi gaza getirerek yolladılar.Ayne medya Adnan Sezgin için Adnan Sezgin'in ne günahı var o sadece söyleneni yapıyor derken Haldun Üstünel'in yaptığı transferleride Haldun Üstünel'e mal ettiler.Oysa Haldun Üstünel'de bir emir kuluydu.Yaptığı transferler bence çok iyiydi ama 3. olmamaızın sebebini bu transferler olarak gösterdiler.Halbuki o sene şampiyon olamamamızın sebebi Ayhan, Servet, Gökhan Zan, Hakan Balta, Mustafa Sarp ve Barış Özbek gibi adamlardı.
 
Cevap: Haldun Üstünel geri mi dönüyor?



Adamin TD kovdunuz, teker teker bütün aldigi oyunculari sattiniz, kendisini istafaya davet ettiniz simdi de geri gelir ? nah geri gelir.



Adamin bu takima ne verdiyse hepsi postalandi, tamam belki oda hata yapti, ama hayatimizda ilk kez transfer lerden yine kayip etmeyip para kazandik, buda sadece Üstünel in iyi kaliteli transferlerin yüzünden di. Bakalim Hagi nin transferleri n kayip edeceiz mi...
 
Cevap: Haldun Üstünel geri mi dönüyor?



dönmez,baska bi yönetimle de calisamaz cunku tek aday var unal aysal,onun sportif direktoru de faruk suren,haldun un faruk suren le bir kufur olayi var ondan dolayi unutalim haldun reisi.
 
Cevap: Haldun Üstünel geri mi dönüyor?



Aklı olan şuanki yönetime girer mi?,Heleki Haldun Üstünel



Ne Haldun ne Albayrak yönetime girmez..Albayrak'ı alıyorum seni diyor,Sonra sezgin yüzünden dışlıyor..Her ikiside başka başkanla yönetime girer..



Şunun Altını özellikle çiziyorum..Marttaki kongre olmadan kimse yönetime gelmezzzzzzzz:)
 
Cevap: Haldun Üstünel geri mi dönüyor?



Adnan Polat hala başkanken neden dönsün? Adnan Sezginle beraber çalıştıkları da oldu. Adnan Sezgin'in gitmesiyle tüm sorunlar çözüldü mü? Haldun Üstünel'in istifa etmesinin nedeni Adnan Sezgin miydi? Hayır. :)
 
Üst Alt