Halil'in menajeri İstanbul'da | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Halil'in menajeri İstanbul'da


Gurbetçi yıldızın haklarını elinde bulunduran Roger Wittmann bugün yöneticilerle masaya oturacak. Wittmann aynı zamanda Lincoln´ün de menajeri!



Rijkaard transferiyle Avrupa’da kendinden söz ettiren Galatasaray Yönetimi bir büyük bomba daha patlatmak üzere... Sarı-Kırmızılılar’ın uzun süredir gündeminde yer alan Halil Altıntop’ta mutlu son artık çok yakın. Gurbetçi yıldızın menaceri Roger Wittmann, bugün İstanbul’a gelerek Başkan Adnan Polat ve kurmaylarıyla masaya oturacak. Wittmann’ın aynı zamanda Cassio Lincoln’ün de menajeri olması, transfer konusunda yeni bir adım daha atılmasını da sağlayacak. Bu doğrultudaki ihtimallerden biri de Lincoln’ün, Schalke’ye dönmesi, Halil’in ise Galatasaray’a gelmesi. Herhangi bir bonservis bedeli ödenmeden gerçekleşmesi muhtemel bu takas, şimdilik sadece bir iddia ve kulüp tarafından doğrulanmıyor. Ancak Wittmann’ın takasla ilgili bir öneri sunması bekleniyor.



Hakan Can



FANATİK
 
Cevap: Halil'in menajeri İstanbul'da



Fanatik manatik ama şu spor gazetelerinden en güveniliri bakınız güvenilir demiyorum içlerinden en güveniliri Fanatik. Şu Halil'in menajeri de başka bir oyuncusunun işi için, tatil için falan gelmiş de olabilir.
 
Cevap: Halil'in menajeri İstanbul'da



Yönetim bu sefer bombayı elinde patlatıyor. Renktaş haklısın Halil'in Nonda dan bir farkı yok.

Yandı gülüm keten helva...
 
Cevap: Halil'in menajeri İstanbul'da



Halil'in nesini beğenmiyorsunuz? hayır daha kötüsü Özer'e, Mehmet Topuz'a övgüler yağdıran adamlar beğenmiyor.
 
Üst Alt