# Haluk Ulusoy | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Haluk Ulusoy





Galatasaray'da daha önce başkanlığa aday olmayacağını açıklayan Haluk Ulusoy'un ismi yeniden gündeme gelmeye başladı.



Adnan Polat dahil camianın önemli isimlerinin desteğini alan TFF eski başkanı adaylık için nabiz yoklamaya başladı.



Galatasaray'da başkan adayı olarak yeniden Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy'un ismi gündeme geldi. Ulusoy'un adı Sarı-Kırmızılı camiada daha önce de başkanlık için geçmiş ancak kendisi böyle bir düşüncesi olmadığını açıklamıştı. Ancak Galatasaray'ın Mali Kongre'de idari yönden ibra edilmemesi ve camiadan gelen baskılar üzarine Ulusoy'un fikrini değiştirdiği öğrenildi.
 
Cevap: # Haluk Ulusoy



Ünal Aysal'dan fazlası yok. Bu adaylar arasında aralarında sadece Adnan Öztürk elle tutulur projelere sahip; gerisi ya parasıyla, ya da elindeki lobi gücüyle ön plana çıkıyor.
 
Cevap: # Haluk Ulusoy



Bu tip dönemlerde bazı isimleri baş tacı yapıp, yere göğe sığdıramamanın mantığını anlayamıyorum. Kötü bir Adnan Polat yönetimi var, bunu anlayabiliyorum. Bu kötü yönetimin var olması, yerine geçecek yönetime farklı anlamlar yüklenmesini doğuramaz. Haluk Ulusoy ve Ünal Aysal'a olumlu anlamda neler söylendiyse, Adnan Polat'a ilk başkanlık yıllarında fazlası söylenmişti. 2 sene sonra oluşan durumu izah etmeye gerek yok. Aynı davranış oyuncu transferlerinde de oluyor. Forumda Ali Turan transferine muhalif olan bir üyenin işitmediği laf kalmamıştı, Mustafa Sarp sadece Galatasaraylı olduğunu söylediği için övülüyordu, hatta Beşiktaş Manuel Fernandes'i aldığında bile ilginç bir curcuna yaşanmıştı. Olayların sıcaklığına fazla teslim olunuyor gibi bir durum var. Forumda Aziz Yıldırım'ı eleştirenlerin oranı %90'ı bulabilir, ama yeni yönetim hakkında hangi konu olursa olsun ilk kıstas Aziz Yıldırım oluyor.



Haluk Ulusoy mafya ile ilişkisi kanıtlanmış, federasyonda başkan olduğu dönemde hakkında onlarca dava bulunan kişileri federasyon bünyesine katmış birisidir. Her zaman dile getirilen, ama kimsenin bir türlü yaptıkları ile örtüştüremediği etik davranışlar bu kulüp için önemlidir. Bu davranışlar ne Aziz Yıldırım'ın kıstas alınması ile, ne de Haluk Ulusoy gibi isimlerin başkan olmasıyla eşleşebilir.
 
Cevap: # Haluk Ulusoy



Bu adamı Galatasaray başkanlığına nasıl yakıştırdınız hayret ettim,kesinlikle aday bile olmaması gerekir..



Federasyonu 6 küsür yıl yönetmiş birini başkan yaparsanız geçmişte yaşadığınız başarılara kulp takılmasına müsaade etmiş olursunuz,Haluk Ulusoy'a düşman olanların sebebini ve sonucu meşrulaştırmış olursunuz..



Tarafsız kalmalı,çıtını bile çıkarmamalı bu adam,hükümetlede sorunlu zaten,hele Galatasaray başkanlığı aman aman!
 
Cevap: # Haluk Ulusoy



Haluk Ulusoy gelse Aziz falan hepsi biter. Kimse Galatasaray hakkinda konusamaz ama secilirse galatasarayin nasil sampiyon oldugu anlasildi falan denilir yani .
 
Üst Alt