Hamit Altintop Galatasaray'a .. | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hamit Altintop Galatasaray'a ..


Altintop lijkt alweer klaar bij Real en praat openlijk over Galatasaray

Donderdag, 10 november 2011 om 18:22

Hamit Altintop had geen geluk met blessures, maar ook nu hij weer fit is komt hij niet in de plannen van Real Madrid-trainer José Mourinho voor. “Ik denk dat ik een belangrijke speler ben en dat moet ik voelen. Ik voel me op mijn gemak en het gaat niet om de speelminuten, maar om het gevoel van importantie."



De kans dat de van Bayern München overgenomen middenvelder in januari alweer vertrekt is dus absoluut aanwezig. “Ik weet niet wat er gaat gebeuren”, geeft de international van Turkije aan in Vatan. “Ik wacht nog even af, maar als er geen verandering komt ga ik naar Galatasaray.”

De topclub uit Istanbul heeft serieuze interesse in de in Gelsenkirchen geboren Altintop. Naar verluidt wil Real Madrid ongeveer vijf miljoen euro hebben voor de man die transfervrij werd overgenomen van Bayern München.



Voetbalzone.





Ustteki haberi gore Hamit ara transfer doneminde Galatasaray'a giderbilirim dedigi ve

Galatasaray'in Hamit Alintop icin 5 milyon € transfer bedeli odemek istedigi belirtiliyor.
 
Cevap: Hamit Altintop Galatasaray'a ..



Hadi inşallah ya. Müthiş olur harbiden. Alper Potuk'u da alıp Melo, Hemit, Selçuk üçlüsünün arasında eğitmek lazım
 
Cevap: Hamit Altintop Galatasaray'a ..



Hamit türkiyeye gelirse oynayacağı takım galatasaray.Burası kesin gibi. Fatih terim faktörünüde gectim adamda galatasaray sempatisi var,acıklamıştı bunu zaten
 
Cevap: Hamit Altintop Galatasaray'a ..



La adam sempatik sempatik. Zate kekeme olanlar bana hep çok cana yakın gelmiştir. Bu adam birde hemşerim.. Yakışır. Bir sonraki durağıda Y Malatya olsun :) 36 yaşında falan :)
 
Cevap: Hamit Altintop Galatasaray'a ..



gel lan gel



give-me.gif
 
Cevap: Hamit Altintop Galatasaray'a ..



Hamit'in en değerli Türk futbolcusu olduğunu düşündüm hep.Ama haber doğruysa, ne bileyim işte? Beş milyon dolar? Bu kadar çok sık sakatlanırken?Oynadığı zaman sahanın en iyilerinden olacağından kuşkum yok ama oynadığında...Demek istediğim sonuçta biz Real Madrid değiliz beş milyonu yüzde yüz verim alacağımız bir adama yatırmalıyız.Ancak geçen yıllarda olduğu gibi üç yeteneksiz alıp beş milyon vermektense Hamit'e feda olsun tabi.
 
Üst Alt