Hamit Altıntop: "Hocam Ocak'ta gelebilirim" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hamit Altıntop: "Hocam Ocak'ta gelebilirim"


Real Madrid’de istediği atmosferi bulamayan Hamit Altıntop, Fatih Terim’i bizzat arayıp G.Saray’ı istediğini iletti



TRANSFERE rakiplerine oranla geç başladığı için eleştirilen ancak sonra Elmander, Ujfalusi, Muslera ve Melo gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katarak hem camiasını hem de taraftarını memnun eden G.Saray’a Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli isimlerden olan Hamit Altıntop’tan da mesaj var... Transfer dönemin başında kendisiyle ilgilenen sarı-kırmızılıları “Real Madrid’den teklif aldım. Bir daha böyle bir şans gelmez. Ne yapayım oraya gitmem lazım” diyerek istemeden de olsa reddeden Hamit, bizzat teknik direktör Fatih Terim’le görüşerek gelebileceğini ifade etti.



‘AĞIRLIĞIM OLMALI’



MİLLİ Takım’dan eski hocası Terim’i telefonla arayan Hamit önce “Hocam nasılsınız?” diye hatır sorduktan sonra “Hocam siz takımı kurun ben ocakta gelebilirim haberiniz olsun” sözleriyle direkt konuya girer. Yıldız futbolcu G.Saray camiasını ve taraftarını heyecanlandıracak bu girişinin sebebini ise “Burada bana çok sıcak bir yaklaşım yok. Ben gideceğim takımda bir ağırlığım olsun isterim. Oynamak ya da oynanamamak önemli değil. Hocanın benim fikirlerime değer vermesini isterim. Sakatlığım eylül ayında geçiyor. Birkaç ay daha deneyeceğim ve ocağa kadar bakacağım. Bu yaştan sonra kenara itilmiş görüntüsü vermek istemiyorum. Herhangi bir gelişme olmazsa gelirim” sözleriyle ifade eder.



FATİH Terim ise “Başımın üstünde yerin var” yanıtıyla kulübün kapılarının milli oyuncuya her zaman açık olduğunu net bir şekilde ifade eder.



OCAK ayına kadar Hamit ile Real Madrid arasındaki ilişkiler düzelmezse Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam’ın ardından G.Saray kadrosuna Milli Takım’ın en önemli kozlarından birini daha katarak bu gerginlikten en kârlı çıkan taraf olacak.



Kritik Oylama



Adebayor mu, Forlan mı?




G.SARAY Yönetim Kurulu bugün Aslantepe’de kritik bir toplanı gerçekleştirecek. Gündem maddesi ise yılan hikâyesine dönen forvet transferi. G.Saray Başkanı Ünal Aysal toplantıya 2 dosyayla gelecek. Dosyaların içinde dünyaca ünlü forvetlerin isimleri var. İlki Diego Forlan, diğeri ise Emmanuel Adebayor.



AYSAL toplantıda iki futbolcu için bir oylama gerçekleştirecek. Fatih Terim’den “Başkan, ikisi de olur. Sizin için şartlar hangisi için elverişliyse o olsun” cevabını aldıktan sonra Aysal toplantıda 2 futbolcunun maaliyetlerini ortaya koyacak ve yöneticilerinden birini tercih etmelerini isteyecek.



FORLAN 32 yaşında ve 3 yıllık maliyeti 24 milyon Euro. Adebayor ise daha genç (27) olmasına rağmen 3 yıllık maliyeti 28 milyon Euro. Aysal işte bu kritik toplantıdan çıkacak sonuca göre transferi bitirmek için harekete geçecek.



Meszöly: Türk futbolu düşüşte



MİLLİ Takım’ın ve F.Bahçe’nin eski teknik direktörü ünlü Macar hoca Kalman Meszöly, 2014 Dünya Kupası elemelerinde Macaristan ile aynı gruba düşen Türkiye’nin futbolunun düşüşte olduğunu söyledi.



Meszöly, gruptan Hollanda’nın çıkmasına % 100 gözüyle baktığını, ikincilik için Macaristan’ın Türkiye ve Romanya ile yarışabileceğini ifade ederken “Türkiye’de futbola olan ilgi hiçbir dünya ülkesinde yok. Türkiye’nin son 10 yılda ortaya koyduğu başarılar müthiş. Ancak son dönemlerde başarısız sonuçlar da aldılar” şeklinde konuştu.



YALIMCAN SARPYEL / VATAN
 
Cevap: Hamit Altıntop: "Hocam Ocak'ta gelebilirim"



yahu baskanın ne talimatlar verecegini nasıl biliyo bu adam.

hamit sen zaten bosuna gittin madride. buraya gelecen de ne zaman.
 
Cevap: Hamit Altıntop: "Hocam Ocak'ta gelebilirim"



Yok Hamit biz gelecek sezon Fabregas yada Xavi'yi almayı düsünüyoruz :cool:
 
Cevap: Hamit Altıntop: "Hocam Ocak'ta gelebilirim"



O değilde 2000 ruhundan ziyade Euro 2008 ruhunu yakalıyoruz biz resmen :D Hadi Rüştü sıra sende :D
 
Cevap: Hamit Altıntop: "Hocam Ocak'ta gelebilirim"



yaw senden haric herkes biliyordu real de oynatmazlar seni....taraftarlar istemez seni orda realin sarp i olursun senin ne isin var oralarda simdiden kop gel
 
Cevap: Hamit Altıntop: "Hocam Ocak'ta gelebilirim"



Umarim madrid'de 2-3 sene Sarp muamelesi gorur. Sonrada sonu Yildiray gibi olur.
 
Cevap: Hamit Altıntop: "Hocam Ocak'ta gelebilirim"



Adam sakatlığından dolayı daha takıma katılamadı,takımdan çoğu kişiyle 2 ya da 3 kez görüşmediğine neredeyse eminim.Nasıl istediği ortamı bulamıyormuş,basın kendini aştı artık :)
 
Cevap: Hamit Altıntop: "Hocam Ocak'ta gelebilirim"



niye be abi hamit iyi bir galatasaraylidir ... iyide bir topcu bana göre ama iste realli taraftar istemiyorlar bi o handikapi var bize gelecek okadarda moralsiz gelmesin....



Senelerdir yedek oturdu bayern'de.. 30'una merdiven dayadiktan sonra aklina Galatasaray gelen futbolcuyu istemiyorum sahsen.. 30'undan sonra gelen yabancilari anlarim ama bahsi gecen kisi sozde "iyi bir Galatasarayli" ise 3-4 sene yedek otururken nerdeydi? Gelmesin abicim. Gitsin Almanya ikinci liginde surunsun.
 
Üst Alt