# Hamit Altıntop | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon taraftarına büyük hayal kırıklığı yaşatan Galatasaray'da yönetim, Türk Telekom Arena'ya sansasyonel bir transferle gitmeyi planlıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın ilk hedefi Hamit Altıntop...







fft1mm1280876.jpg





Avrupa’ya erken veda eden, ligde şampiyonluk yarışına havlu atan Galatasaray’da, Türk Telekom Arena tribünlerinin dolmayacağı endişesi vardı. Başkan Adnan Polat, hem taraftarın gönlünü kazanmak, hem de Arena’ya sansasyonel bir transfer yaparak gitmek için kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılılar’ın listesindeki bir numaralı ismin, Bayern Münih’te forma giyen Hamit Altıntop olduğu iddia edildi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hamit için Polat’ın kesenin ağzını sonuna kadar açtığı belirtildi. Milli oyuncu, daha önce yaptığı açıklamada Türkiye’ye dönmeye sıcak bakmadığını belirtmişti. Adnan Polat’ın, Hamit’i ikna etmek için yakın çevresi dahil birçok kişiyi devreye soktuğu ve bu transferi bitirmeye kararlı olduğu öğrenildi.



Hagi de çok istiyor



Transferin bir numaralı sorumlusu ilan edilen Hagi’nin de Hamit Altıntop’u kadroda görmek istediği, gelmesi halinde oyun şablonunu milli futbolcunun üzerine kuracağı belirtildi. Hamit, bu sezon Bayern Münih’te toplam 23 maçta forma giymesine rağmen sadece 510 dakika sahada kaldı.





Fanatik
 
Cevap: İlk hedef Hamit Altıntop



Keşke gelse. Keşke alabilsek.

Hem duran toplardan yararlanırız. Hem sağ bek,hem sağ kanat.

Disiplinli ve profesyonel adam. Sorunlu bir adam da değil. Medyada hiç kötü bir şey duymadım Hamit için.
 
Cevap: İlk hedef Hamit Altıntop



Onun gelmesi onemli degil. Ilk basta "arkasinda, yaninda, saginda, solunda, onunde ve gerisinde" kimin oynayacagini iyi kestirmek lazim. Cunku geldikten sonra kendi performansi degil, "arkasinda, yaninda, saginda, solunda, onunde ve gerisinde" ki oyuncularin performanslari konusulacak.
 
Cevap: İlk hedef Hamit Altıntop



şuan transfer edilebilicek en iyi futbolcu bizim için



1-Yerli statüsünde

2-Takımda hem sağ kanat hem de ortada çift yönlü oyuncu YOK

ve bu adam bu 2 mevkide de oynayabilir

3-Acayip hırslı ve gerektiğinde tek başına maç alan bi adam



kesinlikle alınmalı hatta yıllarca kalsın Galatasarayda
 
Cevap: İlk hedef Hamit Altıntop



keşke alabilsek Hamit'i bide emana yı aldıkmı orta saha bence mükemmel olur. Emana-Cana-Hamit gerçeken çok zorlarız takımları....
 
Cevap: İlk hedef Hamit Altıntop



Bayern'de forma şansı buluyor, iyi de oynuyor. Şu aşamada zor gibi görülüyor ama belli de olmaz tabi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt