# Hamit Altıntop | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Hamit Altıntop


Galatasaraylı yöneticilerin geçtiğimiz hafta Real Madrid kulübünün idarecileriyle bir araya geldiği ve Hamit için görüşüp büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi. Deneyimli oyuncunun da Aslan'a 'evet' dediği, sezon sonunda işin resmiyete döküleceği kaydedildi.



Süper Lig’de en yakın rakibine 9 puan farkla liderliğini sürdüren Galatasaray, şimdiden sezon sonunun hesaplarını yapıyor... Yıllar sonra yeniden Avrupa’da ses getirmekte kararlı olan ve bunun için kadrosunu daha da güçlendirmesi beklenen Cim Bom’un listesinde birçok yıldızın olduğu biliniyor. Sarı-Kırmızılılar’ın şimdiden anlaşma noktasına geldiği oyuncunun ise Real Madrid’te forma giyen Hamit Altıntop olduğu ortaya çıktı. Real Madrid’te bir türlü forma şansı bulamayan ve Fatih Terim ile çalışma fikrine çok sıcak baktığı bilinen milli oyuncudan, “Kulübümle anlaşırsanız sorun yok” mesajını alan Galatasaraylı yöneticilerin, geçtiğimiz hafta İspanyol ekibinin idarecileriyle bir araya geldiği öğrenildi. Tarafların prensipler konusunda el sıkıştığı, sezon sonu tekrar görüşüp işi resmiyete dökmek için söz kestiği kaydedildi. Hamit’i çok isteyen Cim Bom’un teknik patronu Terim’in de bu gelişmelerden ötürü hayli memnun kaldığı vurgulandı.



Fanatik
 
Cevap: Aslan Hamit



------------------Muslera-----------------



Eboue-----Semih----------Ujfa------Transfer(Balta)





Hamit-----Selçuk---------Melo--------Engin



-----------Elmander---Drogba-----------



Cl de gruptan rahat çıkarız. Çeyrek final olma ihtimali yüksek.
 
Cevap: Aslan Hamit



Hamit zaten bu sezon başı gelicekti ama real devreye girince oraya seçti haliyle ama Real de forma şansı bulamadıgı için sezon sonu %99.9 bize gelicektir.
 
Cevap: Aslan Hamit



melonun bonservisi alinmamasi iicn medya melonun gördügü kartlara takmis.26 macta 10 sari kart görmüs meloya karsi emre belesoglu 19 macta 6 sari görmüs(hakemlerin kollamasina karsin)
 
Cevap: Aslan Hamit



Sağda oyuncu eksikliğimiz olduğu aşikar. Hamit gelirse aynı zamanda melo-selçuk-eboue nin olmadığı maçlarda onların yerine oynar ki buda 3 mevkide biranda alternatif demek.
 
Üst Alt