Hamit Altıntop'tan Galatasaray İtirafı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hamit Altıntop'tan Galatasaray İtirafı!


hamit-altintop-17-02.jpg


Alman basınına konuşan Galatasaray'ın eski futbolcusu Hamit Altıntop,“Galatasaray’da kendime inanmıyordum, bu yüzden oynamak istemiyordum. Frings (Darmstadt’ın hocası) beni aradığında üç cümlenin yeterli olacağını biliyordum” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’da 4 sezon forma giyen ve 11 milyon Euro gibi rekor bir ücret kazanan Hamit Altıntop'tan çarpıcı bir açıklama geldi. Geçen hafta Bundesliga'da ‘haftanın oyuncusu' seçilen Darmstadt'lı Hamit, Galatasaray’dan ayrılık sürecini anlattı. Tecrübeli oyuncu, “Oynamak istemiyordum. Galatasaray'da kendime inanmıyordum. Torsten Frings benimle konuştu ve beni tekrar oynamaya ikna etti” diye konuştu.

Ocak ayında ikinci kez baba olduktan sonra kendine geldiğini belirten Altıntop, “Frings beni aradığında üç cümlenin yeterli olacağını biliyordum. Frings bana enerji ve motivasyon verdi. Bana sağladıkları ruhuma çok iyi geldi. Bu ruhu eski takımımda aylar öncesinde kaybetmiştim. Fark yaratmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Her şeyimi vermeye ilk defa hazırım'' sözleriyle eski günlerine döneceğini belirtti.

AMKSPOR




 
Umarım ilk maçında sakatlanırsın da kariyerin biter rızık efendi. Madem heyecanın kalmadı daha önce gitseydin ya?
 
Yatarak para kazandı faslını geride bırakırsak sarf ettiği sözler takımın ne halde olduğunu anlatmaya yetiyor. Sadece Hamit değil daha bir sürü kendine inanmayan, çalışmayan, motivasyonu sıfır, amaçsız topçu var. Allah'tan Tudor geldi diyorum ama takımın tosbağaları bu hocayı da yemeye kalkar endişesi mevcut.

Taktik, teknik ve fiziksel anlamda çok eksiğimiz var ancak yine de bu takımda biraz motivasyon, çaba olsa iyi kötü lider pozisyonunda olurduk şimdi. Kısa boydan değil, çıkıp o hava toplarına müdahale etmediğimizden, rakibi orta açılırken de gelen ortaya vurulurken de rahatsız etmediğimizden böyle rahat hava toplarından goller yiyoruz. Selçuk orta sahada saklandığı için hem hücumda hem defansta eksik kalıyoruz. 1-0 öne geçtikten sonra 2.yi atmak yerine can sıkan geride paslarla skoru tutma telaşesinden ötürü zorlanıyoruz.
 
Aciklamaya bak madem inanmiyordun veya mutsuzdun neden sözlesmeni fesih etmedin? Dogru parayi almadan gitmek istemedim. By rizk suan acaba kac para aliyor darmstadtdan bilen varmi? Hala para ödiyoruzdur buna

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Karaktersizliği ile övünen ilk insan. Sanki oynamaması için silah dayadık yıllık milyon euro kazandığın işine duyduğun saygı bu ise kimseden sana saygı duymasını bekleme birde marifet gibi şu açıklamalarına bak hani kötü temenni de bulunma olayını çocukça bulurum ama senin hak etmediğin bu işini daha fazla yapamamanı canı gönülden diliyorum, umarım yakında sakatlanırsın tekrar.
 
lan dallama salondan çıkıp sahaya inmedin ki!!! oynamak istemiyormuş.buldun kıçını yaya yaya yılda 3 milyon euro alacak çiftliği oynamak istemezsin tabi.
 
Çok adi bi rızıkcıymış.

Demezler mi inanmıyosan ne diye milyon euroları cukka yaptın diye. Haram zıkkım olsun aldığın paralar, bi şike yapmadığın kalmıştı onuda tuzla maçında yaptın şikeci hamit.
 
Şerefsizsin. Kendi ağzınla söylemişsin. Bu açıklamayı yaparken utanman gerekir. Umarım bir gurbetçi Galatasaray taraftarı seninle yolda karşılaşır da suratına tükürür haysiyetsiz köpek.
 
Üst Alt