Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV) - Sayfa 339 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca ŞL ilk maçında taktik deneme yapalım ya, nasıl olsa 5 maç daha var, Barca, Juve, Bayern veya Bate Borisov, Dinamo Zagreb farketmez, nasıl olsa 5 maçımız daha var, kaybedecek bir şeyimiz yok sonuçta... Mesela Şecu kalede, Meslera sol kanat, Semih santrafor, Burak solbek, Umut pres yapması için defansıif orta saha... Nasıl olsa 5 maçımız daha var, telafi ederiz anasını satayım, sonuçta ciddi maçlarda ilerisi için deney yapıyoruz... Hazırlık maçlarını vakit geçirmek için gazozuna oynuyoruz zaten, angarya yani...
 
Son düzenleme:
Burak takım savunmasına katkı vermiyor, ileride basmıyor gibi sözleri var Hamza'nın. Yabancı geldi mi size bu sözler?

3 sene önceydi sanırım. Lig Tv'ye bağlandı FT. Konuk Burak ve Selçuk. söz aynen şu: Burak daha fazla koşacak, 12-13 Kmlere çıkacak. ileri de basacak.
 
Son düzenleme:
cahil hoca takımın sorunlarını görmen icin 5 puanı mı bırakman gerekiyordu ??

hazırlık macı mı bu ki 3 forvet ile maca cıkıyon ? rogrigez ii oynarken biraz da melo'yu görelim diyon.
 
Sana kufue ettim cunku hak ettin. Yapamiyorsan lutfen git, sana zerre kadar saygim kalmadi. Istedifin transferleri yapmiyorlarsa birak git bu kadar kucuk dusurme kendini. Bu takim boyle yurumez. Unut ile ne muhattabin varsa saha disina birak. Sag kanat yoktu lan dun takimda?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
 
Yani yüksek egosunu tatmin etmek için bir takım bu kadar kötü hale getirilir. Sonradan görme cahil insan. Ve ben hamzanın kesinlikle ırçkı birisi olduğunu düşünüyorum.
 
Maç sonu açıklamalarından sonra ruhsal bozukluğu olduğuna yüzde 100 emin oldum, biz de adamı teknik direktör diye takımın başında tutuyoruz. Burak konusunu kasedini bir daha başa sarması çok komikti ,acaba önceki maçta mı kaldı ruhen Osmanlı maçına gelemedi mi tam bir bilinmezlik.
 
Yönetim diye bir kurum yok ,,
2 biraderin keyfine göre yönetilen bir klüp var ortada ,,
onların vizyonu dünya görüşü neyki hamza ne olsun ,,
Galatasaray yönetimi 1 haziran sabahı hamzaya tekmeyi basmıştı ama Galatasaray yönetimi , 2 çapsız düdük birader değil !
 
İstifa etmek gibi bir lüksün yok. Seve seve o takımın başında kalacak ve rezil olmaya devam edeceksin. Kaçıp gittiğinde biz ne halt edeceğiz miras bıraktığın çöplükle?
 
Ulan Maloğlu Mal, Sneijder'i sol açık, Podolski'yi sağ açık oynatmak ne be öküz? Sneijder bi ara solbek oynuyordu, Selçuk forvet oynuyordu golü attığı dakikalarda. Senin taktik sıçmalarını mı izleyeceğiz biz her maç?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt