Hamza Hamzaoğlu: "Yurtdışından şu ana kadar gelen bir teklif olmadı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hamza Hamzaoğlu: "Yurtdışından şu ana kadar gelen bir teklif olmadı"


hamzahamzaoglu_070116.jpg

Bursaspor ile yollarını ayıran deneyimli çalıştırıcı Hamza Hamzaoğlu, Ajansspor'a konuştu.


Editörümüz Salim Manav'a önemli açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, "Bundan sonraki süreçte; Bursaspor için de bizim içinde hayırlısı olsun. Şu anda bir takımda çalışmak istemiyorum. Yaşanan son olayların beni etkilediğini düşünüyorum. Alanyaspor iddiaları gündeme geldi fakat bana gelen resmi bir teklif olmadı. Biraz dinlenmek istiyorum. Bu zaman diliminde yurt dışında maçları ve oyuncuları takip edeceğim. Yurt dışından şu anda gelen bir teklif olmadı" ifadelerini kullandı.
 
yanlış dönemde doğmuşsun hamza, hitler almanyasında çok rahat ırk saflaştırma çalışmalarını yürütebileceğin bi takım bulabilirdin.
 
Ebenin ahırına kadar yolun var taraftara saygısı olmayan kendini üç kupa kazandı diye Galatasarayın üstünde gören terbiyesiz
 
biraz kafası çalışsa azcık zeki olsa iyi bir antrenör olurdu

Hic sevmiyorum kendisini ama dediklerine katiliyorum.

Bize geldiginde baslarda hepimizin dilegi buydu zaten ama zamanla olmayacagini gösterdi bize. Yönetime sirin gözükme cabalarinda bulunacagina ve taraftara laf atacagina keske taraftari arkasina alsaydi belki böyle olmazdi sonu.

Neyse artik Anadolu da sürünür durur, bir insanin kafasi da bu saatten sonra degismez. Imkani yok.
 
hamzanin gelecegi de ayni hikmetlere yilmaz vuralara benziyecek, artik her düsme potasinda olan takim hamzaya teklif sunacak hedefler büyük ama gercekler kücük olacak hamza icin. cünkü onun önüne konulan altintepsiyi yerli sevdasi icin harcadi.
 
Üst Alt