Hamzaoğlu: "Bazı rakip oyuncuları tebrik etmiyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hamzaoğlu: "Bazı rakip oyuncuları tebrik etmiyorum"


Hamzaoğlu: “Rakip oyuncuları tebrik ediyorum ama bazılarını etmiyorum. Maalesef provokatör davranıyorlar. Hakeme gelince, hakem bence iyi bir maç yönetti. Biz sahada yapamadıklarımızdan dolayı bu sonuca maruz kaldık. Bizim de hatamız var. Demek ki yeterince iyi hazırlayamadık takımı. Şimdi bir an önce bunu unutup lige hazırlanacağız”
 
Biji Hamza hoca yılma güzel günler senindir :D

Hani lan maçtan öncede hazırlık maçı olacak diyordun

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
 
Ulan ne yalan soyleyeyim dun dusundumde bu Hamza , bizim bunagi donunda sallar teknik olarak ama mentalite kotu adamda. Yerlide yerli hesabi...

Yoksa bizim kadroyla Denizli malina bakarak cok daha is yapmistir. Ama gitmesinin yinede yuzde yuz dogru oldugunu dusunuyorum. Iyi ki gitmis ama Denizli'de acayip bos cikti anasini satayim :red:

2013'ten beri adam gibi td bulamayan yonetimlere yaziklar olsun...
 
Son düzenleme:
logo1.png
reyiz
 
Hocama yakıştıramadım bu açıklamayı.

O atmosferde Amedli futbolcuların tepkileri fairplay çerçevesinde bile değerlendirilebilir.
 
Sıradan bir maçı bu hale getirenlere ne desen az. Şu maçı kaybedip bunların eline koz vermeseydin keşke Hocam ne diyeyim. Zaten sinirlerimizi zıplatıyorlar tek tek yazmak istemiyorum ama şu rezilliğe bakar mısın arkadaş hadi siyasete herkes batıyor da bari teröre batırmayın şu futbolu. İyice b.kunu çıkardılar her şeyin.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
rakip provakatifmiymiş!!! rakibine uçan tekme atan bursalı futbolcular ve 90 dakika rakip küfür eden bursa taraftarı daha provakatifti.adamlar top oynayarak kazandı maçı keşke hazmetseydin sende bunu hamza.
 
amedsporlu futbolcu gidip gol attıktan sonra özgürlük işareti yapıyorsa tribünlere fazla söze ne gerek var
 
Son düzenleme:
Üst Alt