Hamzaoğlu, Hakan Balta ve Yasin Öztekin'i İstiyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hamzaoğlu, Hakan Balta ve Yasin Öztekin'i İstiyor!


yasiiinnn-640.jpg

Osmanlıspor transferde büyük oynuyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, eski öğrencisi Hakan Balta'nın ardından Galatasaray'dan Yasin Öztekin'i de listesine ekledi. Yönetim harekete geçti.


Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Avrupa'da fırtınalar estiren Osmanlıspor, ligde ise hedefinin altında kaldı. Akçay görevinden ayrılırken yerine gelen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu takımı ayağa kaldırdı. Son 4 lig maçında 7 puan elde eden Osmanlıspor, transferde de geçen sezonki gibi büyük oynuyor.Hamza hoca ilk olarak Galatasaray'dan öğrencisi olan Hakan Balta'nın ismini yönetime verirken, listede Yasin Öztekin'in de adı yazıyor.

Hakan Balta'yı gelmesi halinde savunmanın lideri olarak belirleyen Hamza hoca, Yasin'i ise önemli bir hücum kozu olarak görüyor. Hamzaoğlu dönemindeki Galatasaray şampiyonluğunda büyük payı olan Yasin, bu sezon ise 26 lig maçında 10 gol attı.

İKNA İŞİ HOCADA

Galatasaray'la 1 yıl sözleşmesi kalan ve Aslan'ın mukavele uzatmaya sıcak bakmadığı Yasin için Osmanlıspor'un cazip bir teklifle kapıyı çalacağı öğrenildi. Oyuncuyu ikna etme görevi ise tamamen Hamza Hamzaoğlu'nda. Başarılı hoca, gurbetçi futbolcuyla birebir görüşecek.

fanatik
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Muslera ve Bruma disindaki talibi olan herkese uygun fiyatlar karsiliginda yol verilebilir.Yalniz bu ikisinin maaslari cok yuksek degil digerlerine gore.Gonderirsek fazla tasarrufumuz olmaz maalesef.Tarik,Semih,Serdar,Selcuk gibi yuksek ucret alan kaziklari daha once yollamak lazim.
 
sinan kiralık gitmeli,sonra pişman oluruz.emrah da harcanacak biri değil bence.

Ikisini de yol yakinken postalamak lazim. Geri alma opsiyonuyla satilabilir. Ucak biletini forum olarak alir, ugurlariz ikisini de.

Osmanli'dan bizde is yapacak tek oyuncu Musa Çağıran. O da maksimum Tolga'nin önünde 4.oyuncu olur orta sahada.
 
Üst Alt