Hamzaoğlu: "Hesapta olmayan goller yedik" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hamzaoğlu: "Hesapta olmayan goller yedik"


Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasının son maçında Galatasaray, sahasında Antalyaspor'u Gomis ve Feghouli'nin attığı gollerle 3-0 mağlup etti. Sarı-Kırmızılı ekip böylece 44 puanla 6 hafta sonra liderlik koltuğuna yeniden oturdu.

5268022.jpg


Mücadelenin ardından Antalyaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.


İşte Hamzaoğlu'nun açıklamaları:

"Hesapta olmayan goller yedik. Çıkarken kaptırdığımız toplar kalemizde tehlike yarattı. İkinci yarıda bir gol bulup oyunun akışını değiştirmeye çalıştık ama olmadı. Galatasaray hak ettiği bir galibiyet aldı."

"Kendi sahamızda Kayserispor ile önemli bir maç oynayacağız. Buradan kayıpla dönüyoruz. Ama önümüzdeki hafta çok daha zor çok daha kritik bir maça çıkacağız."

 
Yine mal mal konusmus.

Hangi yenilen goller hesapta oluyor ki zaten.
"Basit goller yedik" - tr.beinsports.com

"Cok basit goller yedik"

Rıza Calımbay: Macın başında gol yememiz dezavantaj oldu - Trabzon Haberleri

Rıza Calımbay: Basit Goller Yiyince Mağlup Olduk


Kendini hic gelistirmeyen türk teknik direktörlerin bahaneleri bunlar. Mesela Riza hep basit goller yedik der hic farkli bi sey söyledigine denk gelmedim. Aykut Kocaman bile daha nitelikli yorumlar yapiyor, en azindan bir kac süslü püslü laf ediyor. Bunlarda o kelime havuzu da yok.
 
Denge ve hesabına hopladığım. Avrupa kupasına katılmama durumu olan takımlar var idi değil mi vakti zamanında. Şimdi kümede kalma hesapları ile uğraş da aklın başına gelsin.
 
Üst Alt