Harry Potter Serisine 4 Yeni Kitap Ekleniyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Harry Potter Serisine 4 Yeni Kitap Ekleniyor!


Heyecanınızı biraz dindirin. Zira yeni kitap Harry, Ron ve Hermione'nin maceralarını değil, Kehanet, Bitkibilim ve Karanlık Sanatlara Karşı Savunma gibi belirli Hogwarts derslerine odaklanacak. Üstelik kitaplar e-kitap formatında olacak.

47550

Cazibeler ve Karanlık Sanatlara Karşı Savunma’ya Yolculuk (A Journey Through Charms and Defence Against the Dark Arts) ve İksirler ve Bitkibilimine Yolculuk (A Journey Through Potions and Herbology) isimli ilk iki kitap 27 Haziran’da yayımlanacak.

Kehanet ve Astronomi’ye Yolculuk (A Journey Through Divination and Astronomy) ile Sihirli Yaratıkların Bakımına Yolculuk (A Journey Through Care of Magical Creatures) ismindeki diğer iki kitabın da daha sonra yayımlanacağı açıklandı.

Rowling yaptığı açıklamada “Yeni kitaplar, Hogwarts’ın gizemli dünyasının kökenlerini tarih ve geleneksel kültürle keşfetmenin yanı sıra el yazısı sayfalar ve eğlenceli skeçler de içerecek. Tıpkı Harry Potter: A History of Magic’te olduğu gibi” ifadelerini kullandı.

Kaynak: birgün
 
Harry Potter serisinde gay ilişkiye gönderme yapan bir pasaj sunabilir misin?
Kitaplarda öyle bir durum yok zaten. Son dönemlerde kendisi saçma sapan gereksiz "bilgiler" paylaşıyor HP evreni hakkında. Epey antipati topladı ve dalga konusu oldu. Lanetli Çocuk tiyatrosunda Hermione'nin siyahi olmasına gelen tepkilere ten rengini belirtmemiştim zaten demesiyle başladı bu prim çabası. Şu da başka bir örnek:
Screenshot_20190531-181916_Twitter~2.jpeg
 
Sonradan Harry Potter dünyasinin içine sapiklik katma meraki ile ne tür bir proje olduğunu koymuştur ortaya.

Bak bacım. Burada iki keyif veren seqvens izlicez, bize ne kim kime koymuş, kim kimin ile şehvetli anlar yaşamiş.
Isteği ile istediği fantazisi kur sma kurduğun dünyaya gereksiz ve ahlak dişi müdahalerden vazgeç. Çocuk izliyor bunlari, nur yüzlü dedeyi ne hale getiriyorsun.
Ayip.
 
Çocukluğumun en güzel anılarından, okuduğum en şahane kitap serisi. J.K Rowling, yarattığı bu HP evrenini saçma sapan açıklamarı ile istediği kadar batırabilir, bana hatırlattığı şeyler hep güzel olarak kalacak.

After all this time?
Always.
 
Karanlık Sanatlara Karşı

55bc35a4e6af3a6cb66650a62254db50.jpg
 
Üst Alt