Hasan Ali Kaldırım İddiası! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hasan Ali Kaldırım İddiası!


xaqzzp4g.jpg

Yönetim, sezon sonunda Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek Hasan Ali Kaldırım'ı transfer listesine ekledi.

Milliyet
 
Nasıl olsa sözleşmesi bitiyormuş tam yönetimin içindeki komisyon avcılarının peşine düşeceği işlerden biridir ne de olsa komisyon'u çok seviyorlar
Dursun özbek kaldığı süre boyunca kesin gelemez diyemeyiz hatta gelme ihtimali çok daha yüksek sonuçta işleri güçleri Komisyon, Komisyon, Komisyon, Komisyon, Komisyon
 
Son düzenleme:
iyi bir solbek alırsak backup için kötü olmaz bence....kim ne derse desin Carole'den daha iyi bence....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
 
Carole gidecekse ve bir adet daha as takım kalitesinde sol bek alınacaksa yeni transferimizin yedeği olması için gelebilir. Zaten takımda yedek sol bek yok.

Yok eğer Carole kalacaksa, o zaman da kendisini transfer etmemiz halinde iki adet vasat/vasat altı oyuncumuz olmuş oluyor. Tıpkı stoper bölgemiz için Semih+Serdar+Ahmet+Chedjou = 1 adam yapmaması gibi. O nedenle temennimiz gelmemesi yönünde lakin yönetim, taraftar ne isterse onun tersi olur mottosuyla hareket ettiği için biz ne kadar da istemesek boş.
 
Son düzenleme:
Gerçeklik payı var.Bu şerefsiz turşu surattan herşeyi beklerim bu saatten sonra.Taraftara yaranmak için bakın ezeli rakibimin futbolcusunu kaptım diyebilir.O kadar gerizekalı idiot bir beyinsiz.
 
Net olarak bu adam kimin yönetiminde gelirse gelsin, Galatasaray'ı takip etmem artık.

Bu kadar rezillik olmaz yahu.

Bir de KV Abdülhey kılıklı Topal'ı da geri alalım tam olsun.

Nerede çer çöp var bizimle anılmaya başlandı Dursun'cuk sayesinde.
 
Lionel Carole , Fransa'ya kakalanıp bonservis kazanılacak , Hasan Ali ile çok makul bir sözleşme yapılıp önüne bir kaliteli isim daha alınacaksa neden olmasın.

Böyle olmayacak ise alınmasın zaten karakter olarak istenmeyen bir isim.
 
Hay senin dursun gibi kaldırım taşlarının altında kalasın inşallah.Bir yönetim düşün Türkiye dışından başka futbolcu bilmiyor.Tek dertleri cebime ne kadar daha fazla komisyon koyabilirim.Tam çapsız bir yönetime göre hamle.
 
Hasan ali 10 milyon kaptirmisti saadet zincirine.
2m eurodan 3 sene sözleşme yaptık mı herifin zararı cikmis olur

_________________________

fapatalk'dan gönderildi.?
 
anlasilan selcukun takimda bir agirligi sözü kalmadi icin ona biyat edecek oyuncular toplamak istiyorlar, ve tabi en önemlisi komisyon indirecek bir enayi
 
Üst Alt