Hasan Kartal: "Galatasaraylılar şampiyonluk hesabı yapmasın!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hasan Kartal: "Galatasaraylılar şampiyonluk hesabı yapmasın!"


30c3e818d459e24e8123f46f3ad4908a.jpg


Ligin lideri Galatasaray’ı yenmek için ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyacaklarını söyleyen Rizespor Başkanı Kartal, “Avrupa’ya gidemesek dahi Galatasaray’ı yenmek Avrupa’ya gitmiş kadar olur bizim için” dedi.

KİMSE HESAP YAPMASIN

Çaykur Rizespor’un Galatasaray maçına çok fazla asılmayacağı yönündeki iddialarla ilgili de açıklamalarda bulunan Kartal, “Kimse bu şekilde düşünmesin. Rizespor üzerinden ‘üç puan alacağız’ diye hesap yapılmasın. Kimse bu tür hesapların içerisine girmesin. Rizespor her an her takımı yenebilir. Biz kazanmak için oynayacağız. Hocamız da, oyuncularımız da, tüm ekibimiz de bu düşünce içerisinde. Zaten oynadığımız güzel oyun da ortadadır” şeklinde konuştu.

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, Cumartesi günü saat 16.00’da kendi evinde oynayacakları ligin lideri Galatasaray maçı öncesinde iddialı açıklamalar yaptı. Kartal, sahaya üç puan için çıkacaklarını belirterek “Bu maçta elimizden geleni yapacağız. Avrupa’ya gidemesek dahi Galatasaray’ı yenmek Avrupa’ya gitmiş kadar olur bizim için” dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

AVRUPA iddiaları olsa da olmasa da hedeflerinin Galatasaray’ı yenmek olduğunu belirten Kartal, “Başakşehir maçında herkes gördü. Güzel bir mücadele ortaya koyduk, 90 dakika iyi oynadık ama bir şansızlık oldu maç berabere bitti. Galatasaray maçında da elimizden geleni yapacağız, yenmek için oynayacağız. İnşallah da yeneriz. Avrupa’ya gidemesek dahi Galatasaray’ı yenmek Avrupa’ya gitmiş kadar olur bizim için” diye konuştu.

OKAN HOCA İLE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA

Teknik Direktör Okan Buruk ile de önümüzdeki hafta içerisinde masaya oturacaklarını ifade eden Kartal, Buruk’un takımda kalacağına inandığını söyledi. Kartal, “Okan Hoca biz devam etmek istiyoruz. Ancak daha iyi bir teklif gelir mi bilmiyoruz. Şuandaki görüş bizden yana. Rizespor’da devam edecek gibi görünüyor. Zaman da kısalıyor. Önümüzdeki süreç içerisinde ne olacağı belli olur. Okan Hoca ile önümüzdeki hafta görüşmelere başlayacağız” dedi. Öte yandan Başkan Kartal, Galatasaray maçında galip gelinmesi halinde futbolculara da özel prim verileceğini sözlerine ekledi.

Karadeniz Gazete / Özel
 
8jklı ve fenerlilerin okan buruktan dolayı yaptığı mesnetsiz yorumlar nedeniyle böyle konuşmak zorunda kalıyor rizeliler ve üzerlerinde bizi yenme baskısı oluşturuyor
 
Rize baskani olsaniz sizde boyle konusurdunuz. Simdi Baskanlari baski altinda, simdi rizeye maci satacaklar diyorlar ve rize neden basaksehir macini kazandi diye bir suru dedikodu var.

Oda boyle sacma bir konusma yapip kuslarin sesini kesmek istedi. Cunku oda biliyor bizim kazanacagimizi ve simdiden yenilgi icin bahane ariyor, sonra kopekler halvlamasini istemiyorum.

Zaten biz nezaman son haftalara girsek medya olsun, ne bilim nekadar onun bunun evladi varsa bize karsi bi gunden yaratmak istiyor.

Gerizekali fenerliler oyle kopek gibi kuduruyorlarki, ne dediklerini bile bilmiyorlar. Neymis hakemle kazaniyoruz, yok anadolu takimlari bize karsi pasifler vesaire gibi soylemlerde bulunuyorlar.

Ha birde okadar zavalliarki simdi o adliklari Istanbul lig sampiyonluklarinida hesaba katmak istiyor. Boyle aciz zavalli bi camiaya sadece guluyorum.
 
Bu açıklamadan sonra gözüm korku Rize deplasmanında 1 puan alsak başarıdır. En büyük avantajımız yensek de yenilsek de şampiyonluk için iplerinin halen bizim elimizde olacağı. Şampiyonluk ipini şimdi 2 elle tutuyoruz. Rize'ye yenilirsek 1 elle tutmaya devam edeceğiz. Evimizde Başakşehir'i yeneriz. Rahat ve stressiz maça çıkmalıyız. Keşke Başakşehir'le aynı saatte başlasaydı maçımız. O zaman Başakşehir kesin puan kaybederdi Ankara'ya. Şimdi bizim maçın sonucuna göre Başakşehir hazırlayacak kendini.
 
Rize ile yaptığımız maçlar hep sıkıntılı.

2013-2014

Galatasaray 1-1 Ç.Rize
Ç.Rize 1-1 Galatasaray

2014-2015

Galatasaray 2-0 Ç.Rize
Ç.Rize 1-1 Galatasaray

2015-2016

Ç.Rize 4-3 Galatasaray
Galatasaray 1-1 Ç.Rize

2016-2017

Galatasaray 2-0 Ç.Rize
Ç.Rize 1-1 Galatasaray

2018-2019

Galatasaray 2-2 Ç.Rize

Toplam : 2G 6B 1M
 
45 yasindayim. 15.03.1989 da Babam Kölndeki Monaco macina götürdükten beri hasta Galatasarayliyim ve takip ederim....
Her sene bu konusmalar olur. Pire ossurugu kadar ilgilendirmez beni...
30 yildan beri sampiyonluk buraya gelmisse Galatasarayin neler yaptigina google a girip bir bakin zahmet edip...
 
Üst Alt