Hasan Kartal: "Herhalde hocamız Rumence küfür etti, hakem de anladı attı!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hasan Kartal: "Herhalde hocamız Rumence küfür etti, hakem de anladı attı!"


Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Süper Lig'in 22'nci haftasında oynadıkları Fenerbahçe maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Kartal, "Hocamız Rumence hakeme küfür etti herhalde, hakem de onu anladı, attı. Bizim önümüzdeydi, bir şey görmedim. Tamamen takdir haklarını bizden yana değil diğer takımdan yana kullandı" dedi.

"DAHA İYİ BİR TAKIM İZLEDİK"

Zamanla daha iyi bir takım olacaklarını söyleyen Kartal, "Takımımız gayet iyiydi, önceden gördüğümüz Rizespor'dan daha iyi bir takım izledik" ifadelerini kullandı.

"HAKEM TAKDİR HAKLARINI DİĞER TAKIMDAN YANA KULLANDI"

Teknik direktör Sumudica'nın ikinci sarı kart ile oyundan atılmasına anlam veremediğini belirten ve hakemin yanlış bir karar verdiğini söyleyen Kartal, "Hakem hataları maçta yine vardı. Golü tekrar izlediğimizde daha iyi anlayabiliriz. Hakem bizim hocamızı neden attı? Rumence hakeme küfür etti herhalde, hakem de onu anladı, attı. Bizim önümüzdeydi, bir şey görmedim. Tamamen takdir haklarını bizden yana değil diğer takımdan yana kullandı. Herhalde hocamız Rumence küfür etti, hakem de anladı, attı. Durduk yere neden sarı kart versin. İlk sarı doğruydu. Hocamızın ilk maçında kırmız kart görmesine üzüldüm. Bu kadar kolay sarı kart gösterilmemeliydi" şeklinde konuştu.

"İYİ BİR TAKIM OLACAĞIZ"

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Kartal, "Aldığımız ve bugün kadroda olmayan oyuncularımız vardı. Takviye gerekiyor ve eksik bir kadromuz var, iyi bir takım olacağız" dedi.

dha
 
konu fb olunca kendi hocasını da satıyor karaktersiz. açıklamalara bak mafya bozuntusunun sanırsın süt dökmüş kedi. noldu at kafası gs maçından sonra hakemi vuracaktın bi ara. rakip fb olunca koc un sponsorlukları, parası mı tatlı geldi de bu şekildesin. onurunu gururunu essekler tepsin senin.

hakemin ing konusabildiği mechulken he ya rumence bilecek.
 
sponsorluk bağlamıştır gene. muriqi den sponsorluk için söz almıstık demişti zamanında. 750 bin avro mu neydi. 1m versen baskasına döner sırtını. böyle de delikanlıdır kendileri.
 
Üst Alt