Hasan Şaş Açıkladı: Eboue Dönüyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
DRzdGHbW4AEINKa.jpg

Parasal sıkıntılar sebebiyle intiharın eşiğine gelen eski Galatasaraylı futbolcu Emmanuel Eboue'ye sarı-kırmızılılar kucak açtı.


Yaşadığı ekonomik sıkıntılarla dünyaya gündem olan Emmanuel Eboue Galatasaray'a dönüyor. Yardımcı antrenör Hasan Şaş, Fildişili oyuncunun cuma günü İstanbul'da olacağı müjdesini verdi.

NTV Spor muhabiri Evren Göz'ün verdiği bilgiye göre Hasan Şaş, "Eboue ile ilgileniyoruz, merak etmeyin. Cuma günü İstanbul'da olacak." ifadelerini kullandı.

Eski karısıyla boşandıktan sonra ekonomik sıkıntılarla, hacizlerle boğuştuğunu ifade eden yıldız futbolcu, intiharın eşiğine geldiğini ifade etmişti.

Spor Arena
 
Faydali olacaksa ekmek yesin ama girgir samata yapmaya geliyorsa uzak dursun

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
müjde verdi diye birde haber edilmiş. ebuenin bizde ne işi var hayır kurumumu burası. malmı bunlar bizene milyon euroları yerken bizemi sordu
 
Afrika kıtasında bir futbol akademisi kurup Eboue'yi oraya yönlendirsek keşke. Elmander için de İskandinavya olabilir.

Messi gelse bizim bebelere bir şey katamaz çünkü.
 
şaka maka hayır kurumumuyuz biz diyenler olmuş , adam bedavadan maaş almayacak çalışacak eski bir futbolcumuz oldugu için futboldan geldiği için ekonomik sıkıntı çektiği için öncelikli tercih olduki olmalı . eboue klube çok iyi hizmet etti sağ bek açıgını kapattını . arsenal felan değil galatasaray vefalı klüb
 
Üst Alt