Hasan Şaş: "Sneijder bitti" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hasan Şaş: "Sneijder bitti"


Bazı tasvip etmediğim hareketleri vardı. Özellikle iş ahlakı yok gibi bir şeydi. Son 2 sene Hasan Şaş kadar göbeği vardı ve son 2 senedir leş gibi oynuyordu.

Amma ve lakin;
Bu adam, GS'lıyım diye geçinenlerden daha çok GS'lı çıktı. İstese 4.5M'u yata yata alırdı, ama o bütün alacağını bırakarak sorun çıkarmadan gitti. Tam da zamanında gitti, çünkü Selçuk gibi taraftarla arası filan da açılmadı.
İyi kötü senelerce GS'a hizmet etmiş ve 4.5M gibi bir parayı bırakarak kulübü zor durumda bırakmamış bir oyuncudan bahsediyoruz. Bu hareket ne Hasan'a ne de kulüp kimliğine yakışmamış. Zaten gönderiliş şekli rezaletti. :38573:
 
hqdefault.jpg
 
Doğru birşey demiş fakat antrenör kimliğiyle bunu dememesi gerekirdi bence. Nede olsa külüple özdeşleşmiş bir isim Sneijder. Ayrıca beraber çalıştığı bir isim.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
neresi ayıp pardon? Sneijder efendi çalıştığı hocasına "taktik çalışmıyoruz" diyorsa (Hamza'yı hiç sevmem) Hasan Şaş'ta böyle esprili bir dille eleştiri yapabilir.

Hakaret falan etmemiş üstelik. Üzülürmüş,ağlarmış çok da umrumda. Kendisi son 2 senesinde yatarken bizleri kaç kere üzdü.
 
Su Hasan Sastan nefret ediyorum. Futboldan anlamaz, bi ise yaradigi yok, birde utanmadan konusuyor ve dalga geciyor. Sen kimsin ki Wesley ile dalga geciyorsun arkadas? Senin futbolculugun ne, Sneijderin futbolculugu ne. Kendi kulübünün slogani Herkes Rütbesini Bilecek. Sende bil o halde.

Sen Wesleyin ayakkabilarini tasirsin ancak.
 
Son düzenleme:
Ben Arfa güzel olabilirdi cidden ama sorunlu topçu. İsterdim yine de.
Djuricic'i duyduğumuz yok zaten. İyi olmuş.
Matic demiş ama bence Tadic'le karıştırdı. :D Tadic çok iyi olurdu.

Sneijder'e kıyasla çok daha hareketli, çalım falan atabilen adamları tercih etmişler. Bence de doğru değil teknik ekibin işine karışılması ama gelen de Sneijder hani. Ortalama bi topçu değil, yani büyütecek bişey yok.

Bence Hasan bu sebepten dolayı Sneijder'ı pek sevmiyor zaten. Yanlış hatırlamıyorsam 2-3 farklı yerde de Sneijder konusu açılınca anında negatif konuşmaya başlamıştı.
 
Düsünün, Sneijder 5-6 önce gitmis takimdan ve hala turistler kendisini soruyor. Ne büyük oyuncu bu Sneijder be. Gelen gideni iyi koymus, Hasan Sas dahil. Acaba o turistler seni ne olarak görüyor? Kesin ne diyor bu malzemeci düsünüyorlardir.
 
Üst Alt