Hasan Şaş | Yardımcı Antrenör - Sayfa 14 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Albayrak, Hasan bunlar ne ağabey ? Biri kendini ifade etmeyi beceremeyen bir yönetici, diğeri de antrenörden bozma holigan bir taraftar. Sahaya girip, rakip futbolcuya o staddaki taraftar da saldırır. Senin antrenör olarak bir ağırlığın olacak. Öfke kontrol sıfır adamda.

Turkiye de boyle insanlar basarili oluyor kusura bakmayin, durust sakin insani yerler burada, Tugay diyenler 2 kere geldi yardimci antrenor olarak ne yapti
 
Bence Ndiaye Donk gibi ceza aldiginda ayvayi yiyecegimiz isimler yerine Hasan gibi ceza yediginde bizi cok etkilemeyecek isimlerin saldirmasi mantikli.Mesela Hasan rapci ile birlikte Jailson'un burnunu kirsalardi cok hos olurdu bence.
 
ulan adamın kafasını az mı yardılar saraçoğlunda çıkıp tek laf etti mi böyle medyaya
sidik torbası mı fırlatmadılar topçulara

sorarsanız alayı erkek, soyunma odasının girişine doğru rugby oynadı jailson denen gavat
 
Fatih hocanın Hasan Şaşı yardımcı olarak tercih etme sebebi sizce çok iyi bir antrenör olması mıdır? HAsan Şaşın bundan sonraki hedefi nedir? İleride iyi bir TD olmayı düşünüyor mu yoksa hayatı boyunca Fatih Terim Galatasaraya geldiğinde çalışan biri mi önce bunları sorgulamalıyız bence.
 
Biraz daha öfke kontrolünü iyi yapmalı ama Jailson denen orman çocuğuna laf edemeyen medyanın hasan şaşı hedef tahtasına oturtması çok şerefsizce. Ali Koç kaç para verdi size?
 
Medyanın algısına gelmeyin bir zahmet. Antrenör kavga etmezmiş falan.. Buyrun Cuma günkü maçtaki kavganın benzeri El Clasico'da olmutşu.

 
Yahu arkadaş adamın kavgasından racon kesmesinden bana ne

Ben adamın vizyonuna, bilgisine bakarım

Hasan'da Ümit'te Tugay'da bizde yardımcı antrenör filan olacak kapasitede değiller NOKTA
 
Yeterli veyahut yetersiz....

Bilemem artık bunu. Oturduğumuz yerden hayatı boyunca futbol mesleğinde olan bir kişiyi yeterli veya yetersiz demek nekadar doğru oda tartışılır.

Sanki adamın yanındayız sabahtan akşama kadar.
 
Yardimci antrenorun yeterli veya yetersiz oldugunu nasil anliyorsunuz beyler

Hoca'ya antremanlarda yardimci olmak,oyuncularla arayi iyi tutmak gibi görevler disinda etkileri olmuyor

Fatih Terim ayni teknik heyet ile 3 te 3 yaptigina göre tartisilacak bir durum yoktur bana göre
 
Ya anlamadığım Hasan Şaş neden sahada Futbolculara saldırıyor ki? Gidip Donk'u Rodrigues'i engellemeye çalışsa hem kendi ceza almayacak hem belki ceza alacak futbolcuları kurtacak. Azıcık profesyonel olmak lazım yav. Beni de koy belki ben de kendimi kaybederdim ama sen galatasaray yardımcı antrenörü olduysan kendi öfke kontrolünü yapacak seviyede olman lazım.
 
Yüzde yüz hatalı. Yıllar da geçse bu sorumsuzluklari hep söylenecek ve hiçbir zaman iyi bir antrenör olamayacak. Hocayı örnek alacağım diye konuyu yanlış anlamış. Terim olmasa 3 gün barindirmazlardi bu hareketten sonra. Doğrusu da bu aslinda. Gs ı temsil eden birisin sonuçta değil bu hareketleri yapman yeltenmen bile utanç verici.
Hatasını hatayla kapamak istemesi de ayrı elestirilecek nokta. Neresinden tutarsak elimizde kalıyor.


ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Bu dogruyds terim in takimin faydasi degil adamciligi ortaya cikmis demektir

Hasan in bir an icin dedigi gibi faydasi zararindan fazla biri oldugunu varsayalim , zarari olmayip faydasi olmaya devam edecek bir ferdi vahit yok mu GS camiasinda onun yerine

Bu haberler dogruysa cidden isimiz var terimle .. aziz yildirimlasmaya dogru gidiyor mesele daha ilk sendelemede
 
Üst Alt