GSC Scout - # Hassane Bandé | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Scout # Hassane Bandé


bande-hassane2.jpg


Belcika'nin Mechelen takiminda oynuyor, 1998 dogumlu, sol kanat, lige iyi basladi ve gollerini siralamaya devam ediyor, belcika liginde goze carpan kanat oyuncularindan biri, Club Brugge, Anderlecht, Gent gibi takimlar almadan once almak lazim.
 
İyi bir sikot

Bir zenciye göre fazla savruk,şutları iyi.Kolay yere düşüyor bu baya eksi bir oyuncu için

Belçika iyi pazar yararlanmak lazım.Aşırı uçuk fiyatlar da çekmiyorlar uğraşılırsa 2-3 e biter bu herif

AAA oyuncu olmaz gibi ama
 
Ajax wil voor 9,5 miljoen euro grote slag slaan | Sport | Telegraaf.nl

Ajax Bande'nin takimi Mechelen ile 9.5 milyona buyuk olcude anlasmis, Bande saglik kontrolunden gececekmis, sezonu Mechelen'de bitirip sezon sonu da takima katilacakmis.

Ajax Watford'a giden Richarlison'u sezon oncesi parayi basip almadigi icin pisman olmustu, bu kez parayi basip Bande'yi aliyorlar.

PSV de sezon oncesi Lozano'yu aldi, adam su an hollanda liginin en iyi oyuncusu, en az 20-30 milyona satarlar.
 
DQOHde6XcAAJa34


5 yillik sozlesme imzalamislar. Sezonu Mechelen de bitirecekmis. Bonservisi 9.5m oldugu soyleniyor. Bir cok takim ilgilenmis.

Belcika liginde iyi kanat oyunculari var, bizimkiler takip etse iyi olur.
 

Birkaç yerde bugün bize yazıldığını gördüm,devre arası kiralama formülü düşünülüyormuş. Onyekuruya benzer bir yolu var Belçika liginde iyi performans göstermiş ama Ajax dönemi yok gibi bişey. Bu senede kadroya alınmıyor,kiralama yöntemi rahatlıkla gerçekleşir diye düşünüyorum

 
Ajax 8'e aldığı oyuncuyu daha aşağı bir rakama bırakmaz.

1,5 yıllık kiralık 1 milyon euro + 8 milyon euro satın alma opsiyonu ile Ocak ayında kiralanabilir. Finansal fair playi etkilemez.

Bakarsın Onyekuru, Bruma, Rodrigues gibi çıkar sezon sonu bonservisini alıp daha yüksek bir fiyata başka takımlara satarız.

Onyekuru gibi satın alma opsiyonu olmadan gelecekse boş yere gelmesin. Hoş Onyekuru bile 10 milyon euro'ya gitti Monaco'ya. Biz bu parayı veremedik kulübüne. Şimdi Monaco'da kadroya girmekte zorluk çekiyor.
 
Üst Alt