Hava Durumuna Müdahale mi Ediliyor? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hava Durumuna Müdahale mi Ediliyor?


nasa-hava-durumu.jpg

Dengesiz yaşanan hava olayları bazı iddiaları gündeme getirdi. Dünyanın farklı yerlerinden bazı iklim mühendisi bilim insanları iklimlere müdahale edildiğini düşünüyor ve bu iddiaları NASA'nın fotoğraflarına dayandırıyor.​

Jeoloji mühendisi Dane Wigington’ın iddalarına göre iklimlere birileri müdahale ediyor. NASA’nın uyduları tarafından çekilen görselleri bunun en büyük kanıtı olarak gören Wigington, görsellerde hiçbir şeyin doğal olmadığını her fotoğrafın bin kelimeye bedel olduğunu ifade ediyor.

hava-3.jpg


Farklı alanlarda çalışmalar yürüten araştırmacıların toplandığı ‘geoengineeringwatch.org’ sitesinde yer alan habere göre, gezegenimiz yaşam sistemlerine inkar edilemez şekilde bir saldırı var. Yüksek toksik ağır metaller ve kimyasallar jetler tarafından atmosfere sistematik olarak püskürtülüyor ve daha sonra son derece güçlü radyo frekansı sinyalleri ile manipüle ediliyor. Bu manipulasyonlar için HAARP, SBX radar, NEXRAD gibi sistemler kullanılıyor. Tüm bu iddialara kanıt olarak aşağıdaki fotoğraflar kanıt gösteriliyor fakat bu konu üzerinde farklı bilim insanlarının farklı yorumları bulunuyor.

hava2-1.jpg


hava1.jpg
 
Bir şey olduğu kesin ama bilimsel olarak bilgimiz yok bu konularda.

Ancak şöyle denebilir; Ankara hiç bir zaman akşamları 20-25-30 derece olmadı bu yaza kadar. Eskiden Ankara akşamları ve geceleri demek 15 derece ve altı demekti.

Gündüzleri de Ankara'da nem oranı %15'i geçmezken bu sene %50'nin üzerinde.

Kışın en çok kar yağan şehirlerden biri Ankara'ya 15 senedir düzgün kar yağmıyor.

Bunu direkt olarak küresel ısınma olarak açıklayamayız bence.

Bir müdahale olduğu kesin ama tüm Dünya üzerinde.

Bunun da sebebi şu;

Buzullar eriyince tarihe gömülen hastalıklar tekrar hortlayacakmış. İnsan nüfusu azaltmak için 3. Dünya savaşı yetmiyor olacak ki, salgın hastalık yaymak ve doğal afet adı altında yapay afetler ile insanları öldürecekler gibi görünüyor.

Ayrıca artık tüm Dünya'nın çocuk doğumlarına önlem alması ve her evliliğe bir çocuk şartı koyması da gerekiyor hatta geç bile kalındı.
 
Ben mevcut dünya teknolojisinin kamuoyuna anlatılandan çok daha ileride olduğunu düşünüyorum.
Küresel ısınma denen nanenin de tamamen tıraş olduğu kanatindeyim. Bu ısınma yalanını da başka niyetler için kullandıkları da elbet birgün ortaya çıkar.
 
paris antlaşmasını bozmak için yapılan boş haberler bunlar.

Dünyanın dengesinin içine sıçtınız sonra kim yaptı acaba diye çomar team'i inandıracak haberler..

yemeyiz.
 
küresel ısınma bir gerçektir ve ortadoğuda bir çok yerin 100 yıl içinde yaşanmaz sıcaklık değerlerine ulaşacağı ve çölleşeceği bilim adamları tarafından öngörülüyor
 
Spor medyasinda cokca gordugumuz masa basi sacmaliklarin bilim alanindaki benzerleri

Yok amerika deprem yapiyor yok israil hastalik yayiyor yok japonlar havayi kontrol ediyor

Bizim malum medyadan tek farklari pek bilinmeyen konulara deginip gizem yaratmak , uzayli mevzusunun popularitesi biraz dusunce baska islere el attilar
 
Spor medyasinda cokca gordugumuz masa basi sacmaliklarin bilim alanindaki benzerleri

Yok amerika deprem yapiyor yok israil hastalik yayiyor yok japonlar havayi kontrol ediyor

Bizim malum medyadan tek farklari pek bilinmeyen konulara deginip gizem yaratmak , uzayli mevzusunun popularitesi biraz dusunce baska islere el attilar
Sen biliyosun mevzuyu galiba renktas

Bizi aydinlatir misin?
 
Üst Alt