"Hayalim İtalya Gay Milli Takımı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

"Hayalim İtalya Gay Milli Takımı"


İtalya'da ismi açıklanmayan bir 3. Lig futbolcusu, Serie A'da 20'ye yakın üst düzey futbolcunun gay olduğunu iddia etti.



İtalya basınının, Serie A'yla ilgili son iddiası, ortalığı birbirine kattı. Kimliğini gizleyen bir 3. Lig futbolcusunun, İtalyan medyasına yaptığı açıklamalar çok konuşulacağa benziyor.



3. Lig'de futbol oynadığını ve bir çok Serie A futbolcusunu yakından tanıdığını söyleyen ancak kimliğini gizleyen futbolcu, İtalyan TV'si La7'ye yaptığı açıklamalarla gündemin tepesine oturdu.



Futbol hayatını Serie A'da sürdüren 20'ye yakın üst düzey tanınmış oyuncunun gay olduğunu iddia eden Victoria takma adını kullanan kişi, birçok futbolcunun kendisine maçlardan sonra otellerde ya da soyunma odalarına randevu ayarlamak için büyük paralar ödediğini de iddia etti.



Bu oyuncuların bir kısmının yabancı ve evli futbolcular olduğunu söyleyen Victoria, "Bin 500 euro alıyordum. Maçlardan sonra otellerde buluşuyoruz ve zamanımızın çoğunu otelde geçiriyoruz. Onlar sadece rahatlamak istiyorlar ve bazen sadece öpüşüyoruz. Şu anda 30 tane futbolcu müşterim var ve bunların bir kısmı da milli takımda da forma giyiyor. Çoğu kez aynı takımdan futbolculara grup seks yapıp yapmayacaklarını sordum ve arkadaşlarım sadece seks yapmak istediler. Onların hepsi benim de bir futbolcu olduğumu biliyor. Gelen futbolcuların çoğu biseksüel. Yani evli ya da nişanlı ya da sevgilileri var" dedi.



Bu açıklamaların, İtalya'nın en büyük gay grubu Archigay'in başkanı Franco Grillini'nin Serie A'da en az 20 gay futbolcu var açıklamasından birkaç gün sonra gelmesi, İtalyan futbolunda ortalığın iyice karışacağı anlamına geliyor.



Geçen Haziran ayında homoseksüel olduğunu açıklayan gazeteci Paolo Colombo'nun hazırlayıp sunduğu programda, ismi açıklanmadan, sırtı ekrana dönük ve sesi değiştirilerek açıklamaları yayınlanan yarı profesyonel bir futbol oyuncusu, kendisinin biseksüel olduğunu ve şimdiye kadar Serie A'dan en az 30 futbolcuyla homoseksüel ilişkide bulundğunu belirterek, "Bunların bir bölümü İtalya milli takımında, bir bölümü ise diğer ülkelerin milli takımlarında da oynuyorlar" açıklamasında bulundu.



Program yapımcısı ve sunucusu Paolo Colombo ise, "Serie A'da her zaman olduğu gibi şimdi de homoseksüeller var. Ancak durumlarını açıklamıyorlar. Bunu değiştirmek istiyoruz" dedi. Kendisinin aynı zamanda bir gay futbol takımının teknik direktörlüğünü yaptığını da belirten Colombo, "Milano King Kickers gay futbol takımımızla Barcelona'da yapılan Eurogames'e katıldık. Programda ilk kez beş oyuncumun gay olduğunu açıklamış oldum. Hayalim İtalya Gay Milli Futbol Takımı oluşturulması ve onun teknik direktörlüğünü yapmak" diye konuştu.



07.12.2008

Kaynak : DHA ve İHA
 
Dünyanın sonu geliyor ya :D golden sonrada öpüşüyorlardı İtalya liginde tamam işte 2sini bulduk :D kaldı 18...!!!
 
Üst Alt