Haydevira.net Mecnun Otyakmaz'ın Kulüp Temsilcilerine Yolladığı Mektubu Yayınladı ! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haydevira.net Mecnun Otyakmaz'ın Kulüp Temsilcilerine Yolladığı Mektubu Yayınladı !


344586721.png




344588366.png




344589267.png




344589562.png




Kulüpler Birliği Vakfı Değerli Üyelerine



Saygıdeğer Başkanlarım; Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlarım. BU yolladığım mektup şahıslarınıza özeldir ve mahremdir. Resmî bir yazı değildir ve bilgilendirme amaçlıdır.



Yaşadığımız süreçte basın ve diğer yollarla birtakım bilgiler edinmiş olabileceğinizi biliyorum. Olayları bir de benim tarafından dinlemenizin, konuları daha iyi irdelemenize yardımcı olacağı kanaatindeyim.



Gözaltına alınım tarzı tam bir terör örgütü üyelerine yapılan muamele ile aynıdır. Onur kırıcı bir olay yaşanmamıştır fakat 2 ayrı şehirde 6 ayrı noktaya eş zamanlı baskınlar yapılıp bütün evleriniz ve iş yerleriniz rahatsız edilmiştir.



Sorguda sorulan sorular çocukça ve futbol literatürünün dışındadır. Misafir takıma verdiğiniz yemek, pastırma baklava gibi hediyeler şike metası olarak algılanabilir. Transfer etmek istediğiniz bir futbolcu ile görüşen yönetici şike suçlamasıyla karşılaşabilir. Rakip takımın 11'ini öğrenmeye çalışmak suç olabilir, örnekleri çoğaltabiliriz. Yaşadıklarımızı ve sorulan soruları bilseniz gülmekten verecek cevap bulamazsınız. Kısacası bu konuları takip edecek polis, savcı ve hakimlerin kesinlikle uzman kişiler olmasını mutlaka sağlamak lazımdır.



Sorgulayanlar böyle olunca gömlek ilk düğmeden itibaren yanlış iliklenmiş oluyor ve sonucun adaletli çıkma şansı kalmıyor.



Sizlerin birçoğu beni tanıyor ve başarılı olduğumuz dönemleri de olmadığımız dönemleri de biliyorsunuz, çok samimi olduğumuz başkanlar dahil hiçbirinizden şahsımın "maçı verin" mânasında bir imâm oldu mu? Hayır, sebebi; "Çalma kapıyı çalarlar kapını" atasözü benim de başıma gelmesin anlayışıdır.



Yıllardır bu konudaki tavrım ortadadır. Maç satanlarla ilgili her yerde bağlayıcı sözler söylemişimdir ve halen bu sözlerimin arkasındayım ve namusumu sokakta bulmadım.



Bu soruşturmanın sonunda beraat edeceğimden en ufak bir şüphem yok. Sizlerden ricam mahkeme sonuçlanana kadar geri dönülmez mağduriyetler çıkmasına mani olmak için gerekli görüşlerinizi ortaya koymanızdır.



Futbolda ehil olmayan kişilerin ortaya koydukları komik delilleri bir tarafa bırakarak gerçek delillerle bir sonuca gidilmesini sağlamaya yardımcı olmanız gerektiği kanaatindeyim. Zira hepimizin başına gelebilecek olaylar ileride bütün kulüplerimizi zor durumda bırakabilir.



Kısacası yargıyya güvenimizin tam olduğu gibi bu konuda yasal düzenlemelerin şart olduğu da aşikardır. Hukukçularınız dosyaları incelediğinde durumun ne kadar vahim olduğunu anlayacaklardır. Bu insanların (sorguyu yapanların) gözünde yöneticiler menfaat için kulüplerde görev almış kişilerdir. Herkese potansiyel olarak menfaatçi gözüyle bakılmaktadır. Bizler bu işleri kulüp sevgisi, aidiyet duygusu, camiamıza hizmet duygularıyla değil, ihale kapmak, şöhret olmak, milletvekili olmak için bu işleri yapan kişileriz. Bu çok tehlikeli, onur kırıcı ve her an hepinizin başına gelebilir.



Zamanınızı aldığım için sizlerden özür dileyerek çalışmalarınızda başarılar diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.



Mecnun Otyakmaz 10.07.2011

Sivasspor Kulübü Başkanı



Mektup TFF ye ait değildir TFF zarfıyla çoğaltılıp klüplere verilmiştir.



Kaynak : Haydevira.net
 
Cevap: Haydevira.net Kulüpler Birliği'nde İmzalanan Belgeyi Yayınlıyor !



gözleri keskin birinin tam çevirmesi gerek.mesela sorguda sorulan sorular çocukca falan yazıyor
 
Üst Alt