Haydi! Fenerbahçe için 1 euro | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haydi! Fenerbahçe için 1 euro


İzmir Fenerbahçeliler Derneği, Şampiyonlar Ligi'nden men edilen sarı-lacivertli kulübe destek için kampanya başlattı.



fener64FOC.jpg




Dünyada 25 milyon Fenerbahçeli olduğunu belirten dernek yöneticileri, "Her Fenerbahçeli 1 Euro verirse, 25 milyon Euro toplanır. Böylece Şampiyonlar Ligi'ne alınmayan kulübümüzün uğradığı zarar karşılanır" dedi.



Dernekten yapılan yazılı açıklamada şu sözlere de yer verildi:



"Kulübümüz, yöneticilerimiz, idarecilerimiz, personelimiz ve futbolcularımızın iki aya yakın süredir haksız yere gördüğü muamelenin, bu yanlı yargılama sürecinin tamamen Fenerbahçe aleyhine olduğu ortaya çıkmıştır. Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkı elinden alınan takımımızın, Bank Asya 1. Ligi'ne oynama kararının arkasında olduğumuzu belirtir, Ege Fenerbahçe Dernekleri Birliği olarak "Futbolcularımızın duruşu gururumuzdur, oluşan maddi zarara destek olmak onurumuzdur' diyoruz. İzmir'den bir meşale yaktığımızı da herkese duyuruyoruz. Her Fenerbahçe taraftarı 1 Euro verdiği taktirde kulübümüzün kaybını karşılarız. Kulübümüzün başlattığı taraftar kartı kampanyasına da destek veriyoruz. Bu büyük organizasyonda yer alacak tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz."



Haydi! Fenerbahçe için 1 euro
 
Cevap: Haydi! Fenerbahçe için 1 euro



ah ahhhh dunya etme bulma dunyasi... bir zamanlar bizle dalga gecerlerdi simdi ne hale geldiler. yok kart alalim kontur alalim herkez 1 euro versin falan filan... beter olun sikeciler en iyi gununuz boyle olsun... durun yaa bak insafa geldim bu seneki fitremi onlara verim dicem ama ezikler haram islerde sikede filan kullaniyo sinderemedim suan icime ahahahahahahahahah
 
Cevap: Haydi! Fenerbahçe için 1 euro



yıllardır Galatasaray'ın borçları yazıldı, şimdi diyorlar ki Fb nin borcu 300 milyon$ ,Fenerin para sorunu olmadığını pohpohladılar sözde gazeteciler.
 
Cevap: Haydi! Fenerbahçe için 1 euro



1 euroyu toplarlar sonra yurt dışına kaçar bu şikeciler :D Ama Avrupayı bilmedikleri için hemencik yakalanıverirler :D
 
Üst Alt