Hayrettin Demirbaş | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
hayrettindemirba1963wq7.jpg
 
hayrettin111gn0.jpg







Yıllar boyu Galatasaray ve Milli Takımın kalesini korudu Hayrettin Demirtaş. Peki Hayrettin şimdi ne yapıyor? Neden hep fenerbahce maçlarıyla hatırlanıyor? Bu konuda neler söylüyor? Galatasaray ona vefasızlık yaptı mı, kırgın mı? Hakan Şükür için neler söylüyor? 8-0'lık İngiltere hezimeti yüzünden kimlere haksızlık edildi? Onun zamanında imzalar nasıl atılırdı? Hayrettin, Lig TV'nin sevilen programı Eski Sayfalar'da Atakan Kurt'un sorularını yanıtladı ve hepsine dobra dobra cevaplar verdi. İşte Hayrettin'in sözleri.





Kaynak :

https://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=39540
 
hayrettindemirba3mb6.jpg



Sevgili Renkdaşlarım ;



1986-1987 Jupp Dewall

1987-1988 Mustafa Denizli

1988-1989 Mustafa Denizli

1989-1990 Sigfried Held

1990-1991 Mustafa Denizli

1991-1992 Mustafa Denizli

1992-1993 Karl-Heinz Feldkamp

1993-1994 Rainer Hollmann

1994-1995 Rainhard Safting (Bu sezon yanılmıyorsam Hayrettin yoktu)

1995-1996 Gream Souness

1996-1997 Fatih Terim

1997-1998 Fatih Terim



Şu anda karşımızda Galatasaray Spor kulübüne 11-12 yılını vermiş bir Hayrettin Demirbaş portresi duruyor... Hayrettin her yönüyle mükemmel oyuncuydu.. Her zaman efendiliği ve dürüstlüğü ile ön plandaydı.. Yoksa bu kadar yıl Galatasaray'a hizmet eden bir futbolcu bu kadar süre kadro da tutulurmuydu... Yukarıdaki karneye baktığımızda Sevgili Hocamız Fatih Terim gelinceye kadar Hayrettinin kadromuzun soyadı gibi demirbaş 'ı olduğunu görüyoruz... Bu dönemden sonra Tüm basınımızın ve renkdaşlarımızın dilinde Hayrettin 'in çıldırmış şeklinde açıklamaları ve fotoğrafları ortaya çıkmaya başlıyor... Basın kapak yapması için Hayrettin 'i iyi yakalamıştı... Neden.. çünki Hayrettin huzrsuzdu... Hayrettin'in açıklamalarına bakıldığında Fatih Hocamızın ön planda olduğunu görüyoruz... Fatih Hocamız başarıyı yakalamak için her zaman iyinin iyisini aradığından Hayrettinle ters düştü ve nihayetinde de Hayrettinimiz 'in Galatasaray kariyeri sona erdi...

Bir zamanlar Hayrettin için güzel bir manşet vardı... Bence Hayrettin'i özetleyen en güzel cümle oydu...





"Duygusallığına yenik düşen adam"



Ve yinde de diyorum ki ;



"Hayrettin sen bizim herşeyimizsin"
 
Cevap: Hayrettin Demirbaş ...!



Kaleci demeye bin şahit gerek.





Bu düşüncenize sadece üzüldüm Raşit'cim..

Galatasaray'a 11-12 yıl hizmet etmiş bir Kalecimize bence haksızlık etmişiz gibi geldi bu cümle..

Yinede düşüncenize saygım var..

Bu topikleri açmamızdaki amaç hem eski günleri yad etmek hemde yeni kuşaklara Galatasaray'da oynamış futbolcularımızı birazcık olsun tanıtmak zaten.. Arşivimizdeki materyalleri paylaşmak..

Sevgiyle kal..
 
Cevap: Hayrettin Demirbaş ...!



Hayrettin gercek bir Galatasaraylı hele Simovici sırtında tasıması falan nassıl biri oldugunu nekadar Galatasaraylı oldugunu ap acık gosteriyor. Keske her futbolcumuz onun kadar Galatasaraylı olabilse:)
 
Cevap: Hayrettin Demirbaş ...!



Paris Saint-Germain maçında Ali Sami Yen de 2-0 öne geçtik ve televizyon 2. golün tekrarını birkaç açıdan gösterdi.Sonra tekrar maça döndüğünde ise maç 2-2 olmuştu.Kalede Hayrettin vardı ve sanırım 2 golüde hatalı yemişti tam hatırlamıyorum ama.O maçı 4-2 kazandık ama rövanşta 4 yedik.
 
Cevap: Hayrettin Demirbaş ...!



Hayrettin'in Galatasaray'daki son senelerini hatirliyorum aciyla, ama babam eskiden fena degildi der hep. Formdan dususu hizli olmus. Hayrettin sonrasinda Taffarel gelene kadar bir suru kaleci denenmisti ama Friedel disinda (o da o zamanlar vasatti diye hatirliyorum) hicbiri basarili olmamisti ve kale yine Hayrettin'e kalmisti. Bizlerin aklina Hayrettin denince hemen PSG ve 4-0'lik Fener maci gelir ama yillarca kulubumuze hizmet etmis bir oyuncunun Galatasaray kariyerinde iyi maclar cikardigini da unutmamak gerekir.
 
Cevap: Hayrettin Demirbaş ...!



Röpörtaj'i izledim,cok iyi birine benziyor.



Kendisi ile tanismak isterdim :)



Böyle insanlarin Galatasarayda oynadigi bilmek cok mutlu ediyor beni :)
 
Üst Alt