Hayri Kozak: "Polat doktora görünsün" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hayri Kozak: "Polat doktora görünsün"


"Polat doktora görünsün"



Galatasaray Divan Üyesi Hayri Kozak, Galatasaray Eski Başkanı Adnan Polat'a sert tepki gösterdi.



Galatasaray Eski Başkanı Adnan Polat'ın Akşam Gazetesi'ne verdiği röportaj, Divan Üyesi Hayri Kozak'dan da büyük tepki gördü... Polat'ın, stat açılışında çıkan olayların yanısıra. mali kongrede yaşananlardan da sorumlu tuttuğu Kozak "Adnan Polat sayesinde şöhret oluyoruz, hiçbir şikayetim yok! Yeter ki suçlayan Adnan Polat olsun" dedi...



İşte Ntvspor Radyo'da yayınlanan Bülent Yüksel ile Sportif Görüş programına konuk olan Divan Üyesi Kozak'ın açıklamalarının tam metni:



ADNAN POLAT HEMEN DOKTORA GÖRÜNSÜN



Akşam Gazetesi'nin birinci sayfasından verdiği "Galatasaray seçimini CHP kazandı" başlıklı röportajda ciddi şekilde adres gösterme ve kasıt var. Adnan Polat bu tehlikeli adres göstermeleri düşünecekti... Biz ona düşündüreğiz ama! Ben böyle bir başkan söylemi ne gördüm; ne işittim. Kendi eliyle kaybettiği, yaptığı korkunç hatalarla teslim ettiği iktidarının hezeyanında, ne söylediğini bilmez bir hale gelmiş. Hemen bir doktora görünsün; acilen! Baştan aşağıya saçma sapan şeyler söylemiş! Söylediklerinin tümünde, bir tane tutarlı şey yok.



UTANMADAN HANGİ YÜZLE SERZENİŞTE BULUNABİLİYOR?



Bu stat açılışının altında, bir yönetimi, bir başkan adına, başından sonuna kadar, yönetim rezaleti yatmaktadır. Bu Başkan'a; stat ılışının erken olduğu konusunda, karayolları uzmanlarını huzuruna götürmek suretiyle, defalarca kanıtlamış, iyi bir Galatasaraylı'yım ben. Israrla "olmaz; açacağız" dedi ve açılışa gidildi. Bu kadar önemli bir açılışı yapıyorsunuz be kardeşim; organizasyon yapma basireti de mi yok sizde?



Madem, Sayın Başbakan'ı oraya getirmeye kararlısınız, Sayın Başbakan oraya gelince nelerle karşılaşacağınızı düşünemeyecek kadar aciz misiniz be Başkan ve arkadaşları? Onları da geçtik, olaylar oldu, Başbakan geldi. Olayları yaşadık, sonra gitti Başbakan'ı yolcu etti; sonradan özürler diledi, başbakanının gidişinden sonra hakaretlere uğradı. Acizlik içinde haraketleri dinledi. Hem kendi hakaretlere uğradı, hem camiamızı uğrattı. Ve terbiyeli bir çocuk gibi o hakaretleri dinledi! Acizlik içinde kaldı. Acizlik içinde ne kendini ne de temsil ettiği caimayı savundu. Söyşleyememe acizliğini gösterdi. Kalktı evine gitti. Orada bulunan ve aralarında genel kurul üyelerinin de olduğu 40 bin kişiyi yalnız bıraktı. Bir çift kelime söyleyememe acizliğini gösterdi. Takip eden günlerde gıkı çıkmadı. Yönetimin de çıkmadı. Sadece ben söyledim. Utanmadan bana hangi yüzle serzenişte bulunabilir. Bana teşekkür etmesi gereken bir adam. Adam diyorum dikkat edin. Ne benim ne diğer şahsiyetlerin hakkında böyle ipe sapa gelmez davranışlarda bulunabilir. Hangi hadle böyle ipe sapa gelmez sözler söyleyebilir.



ADAMA SORMAZLAR MI "SEN NEREDEN GELDİN?" DİYE...



"Helvacı kötü bir arabayla geldi Mercedes'le gidiyor diyor. Bu ne kötü bir yaklaşımdır. Adama sormazlar mı, nereden geldin? Nasıl bir yaklaşımdır bu? Yanlış bir davranışı varsa, 4.5 yıl bu arkadaşımızla yönetimde yer aldın. Kendisini 2. başkan yaptın. Teşekkür ettin. O zaman sıkılmadın mı da şimdi böyle lafları nasıl söylüyorsun Adnan Polat. Sana mı kaldı bunları söylemek. Suistimal mi yaptı. Suistimal yapmadığına ben sonuna kadar eminim. Eğer yaptısya sonuna kadar sen de bu işten sorumlusun Adnan Polat. Ne söylediğinin farkında değil. Ne biçim iştir bu. Bir takım alel acede ifadeler Nereye gitmek istiyor. Ne yapmak istiyor bilemiyorum. İnan Bey'i dinliyormuşum.



Bugün Başbakanla İnan Bey'in karşılıklı söyleşileri oldu. Adnan Polat, İnan Bey'i bir yerlere işaret mi ediyor. Onu söylesin delikanlı gibi. Çıksın söylesin. Galatasaray'la ve insanlarla oynama haddi değildir bu beyin. Kimse aptal değil. Bunları da Galatasaraylılar anlamayacak kadar aptal değil. Büyük yanlış yapıyor. Şirket değerleri ve Sportif AŞ'ye girmesin aman oralara yaklaşmasın. Sıkılmadan kendi yönetim arkadaşlarını inanılmaz şekilde suçluyor. Yazık günah. Bir tek Murat vardı diyor. Diğer arkadaşlarınızla gelmişsiniz. Onları nasıl korumazsınız. Murat Bey doğru genç arkadaştır, heyecanla gelmiştir. Gece kulüplerinde de beraber gezmişsinizdir. Maçlara da birlikte gitmişsinizdir. Bu onun Galatasaray için en çok çalıştığı anlamına gelmez. Galatasaray'da yöneticilik, başkanlık, başkan yardımcılığı yapmak çok farklı terazilerle tartılır."



ADNAN POLAT; BU KADAR ÖNEMLİ BİR ADAM DEĞİLSİNİZ!



"Ümit Davala, varsayın ki içki alan bir kişi. Bu adamı sen ve arkadaşların göreve getirdi. 5-6 ay kaldı. Bunu göreve getirirken içki içtiğini bilmiyor muydun? Fatih Terim kendi ekibine aldıktan sonra mı bunu farkettin. Ne kadar ucuz şeyler. Ekmek parası için bir yerde görev almış bir kişiyi böyle suçlamak mümkün mü? Ümit Davala gurur duyduğumuz bir insandır. Ümit Davala kendi başarısızlığı üzerine değil, çok çirkin bir şekilde görevden alınmıştır. Sadece Ümit Davala konusu değil.



İnan Kıraç ve Adnan Polat bu kadar önemli bir adam değilsiniz, siyasette kullanılmak için. Kendi hatanızla iktidarınızı kaybettiniz. Kardeşim erken seçime gidin dedik. Gidemedi. Oyuncak elden gitti. Hezeyan içinde saldırılar yapıyor sağa sola. Yakın dostları var etrafından ayrılmayan, mahkeme konusunda doğru davranmak için yardımcı olsunlar. Galatasaray'da başkanlık yapmıştır. Bundan sonraki hayatında iyi anılması için konuşmalarına dikkat etsinler."



Sporx.com
 
Cevap: Hayri Kozak: "Polat doktora görünsün"



hari kozak agzını yerim senin.:). adnan polat agız isali olmuş boşver sen onu hayri agabey..
 
Cevap: Hayri Kozak: "Polat doktora görünsün"



dunyanin-en-hizli-laf-sokan-adami-6563084.jpg
 
Cevap: Hayri Kozak: "Polat doktora görünsün"



adnan hala uslanmadı çekil kenara usluca otur hala camiayı karıştıma çabasında ölsün hiç üzülmem bu saatten sonra, aziz in ajanımıdır nedir
 
Üst Alt