Hayvanlar İçin Kükre! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hayvanlar İçin Kükre!


491168debbb6463b8116f5dadbad8d00.jpeg

Galatasaray Spor Kulübü ve National Geographic herkesi hayvanlar için kükremeye çağırıyor!


Galatasaray Spor Kulübü sporcuları, National Geographic’in, nesli tükenen, yardıma muhtaç, sahipsiz ve tehlike altında olan hayvanlara sahip çıkmak ve yapılabilecekler konusunda toplumu bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği #hayvanlariçinkükre kampanyasına destek vererek ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut ile özel bir çalışma gerçekleştirdi.

National Geographic, National Geographic Society tarafından büyük kedilerin soyunun tükenmesini engellemek için 2009 yılında kurulan "Büyük Kediler Girişimi"ni bu yıl da "Hayvanlar için Kükre" kampanyasıyla destekliyor.

Nat Geo Wild ekranlarında Mart ayı boyunca yayınlanan "Büyük Kediler”" belgesellerinden sonra şimdi de Galatasaray Spor Kulübü sporcuları ile kampanyayı desteklemek için ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut'a poz verdi ve herkesi hayvanlar için kükremeye davet etti.

National Geographic, dört senedir gerçekleştirdiği bu kampanyaya katılan isimler aracılığıyla herkesi yardıma muhtaç, sahipsiz, nesli tükenen tüm hayvanlar için kükremeye çağırıyor.

Projeye Galatasaray futbol takımından Cenk Gönen ve Yasin Öztekin, erkek basketbol takımından Göksenin Köksal ve Ege Arar, kadın basketbol takımından Cansu Köksal, erkek voleybol takımından Murathan Kısal, kadın voleybol takımından Sinead Jack, Engelsiz Aslanlar'dan İsmail Ar, basketbol altyapısından ise Nehir Elkin ve Alp Ako destek verdi.

İlki 2013 yılında gerçekleştirilen projede yer almaktan gurur duyduklarını belirten GSK yöneticilerinden Medya ve İletişim Direktörü İskender Baydar, "Sadece nesli tükenen büyük kediler değil, tüm muhtaç ve sahipsiz hayvanlar konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan böyle bir kampanyanın içinde yer almaktan gurur duyuyoruz. Bu vesileyle herkesi hayvan hakları derneklerine ve barınaklara destek olmaya, gönüllü olmaya ve bu konuda paylaşım yapmaya çağırıyoruz" diye konuştu.

FNG CMO’su Burçin Gülşen ise “National Geographic’in #hayvanlariçinkükre kampanyasıyla ilgili; National Geographic Türkiye olarak yardıma muhtaç hayvanlar konusunda farkındalık yaratmak ve davranış değişikliği oluşturmak amacıyla çalışmalar yürütüyoruz. Bu yıl da Galatasaray Spor Kulübü’nün destekleriyle güzel bir kampanyaya imza attık. Kendilerine desteklerinden ötürü çok teşekkür ederiz. Tüm hayvanlar için bir şey yapma vaktinin geldiğini düşünen ve hayvan severlerin sesini daha fazla duyurmak amacıyla kampanyaya destek olmak isteyen herkesi National Geographic internet sitemizde bilgilerini paylaştığımız hayvan hakları derneklerine kulak vermeye ve #hayvanlariçinkükre etiketiyle paylaşım yapmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

Destek için tıklayın : HAYVANLAR İCİN KUKRE

galatasaray.org
 
Cenk gonen, yasin oztekin.
Ne kadar gonullu oldugumuzun kaniti.
Muslera-bruma- sneijder gibi oyuncularla katilmak varken sunepe cenki gondermisler her taraflari kukrese ne okur onub
 
Üst Alt