Haziran Ayı Divan Toplantısı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haziran Ayı Divan Toplantısı


79a6a27dc6684301ba1c3b8aab17374f.jpeg

Değerli Üyemiz;


Divan Kurulumuzun Haziran Ayı Olağan Toplantısı, 14 Haziran 2017 Çarşamba günü, saat 13.30’da Gayrettepe Dedeman Otel’de yapılacaktır.

Sayın üyelerimizin teşriflerini rica eder, bu vesile ile iyi ve sağlıklı günler dilerim.

Saygılarımızla

İrfan Aktar
Galatasaray Spor Kulübü
Divan Kurulu Başkanı



GÜNDEM:

1-Geçen aya ait toplantı tutanaklarının takdimi ve oya sunulması,

2-Divan Başkanlığına gelen evrakın okunması,

3-Son bir aylık dönemdeki gelişmeler hakkında Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Dursun Aydın Özbek’in açıklamaları,

4-Sona eren 2016 – 2017 sezonun da amatör şubelerimizin durumu ve geleceği (mevcut antrenör-sporcu kadro yapısı, sezon içinde katılım gösterilen yarışmalar ve sonuçları, yeni sezon bütçe ve sportif planlaması) ile ilgili bilgi sunulması ve görüşme.

5-Güncel konular ve dilekler.

galatasaray.org
 
İşte Dursun Özbek'in Divan Kurulu'ndaki açıklamaları:

"Çok büyük problemler var. Kenetlenmemiz lazım. Tek amacım var; Galatasaray'ın mali bağımsızlığı, yoğun çaba içindeyim. Bizim için 'Bu işi beceremiyorlar' diyorlar. Ya Allah aşkına beceremeyeceğim işe niye gireyim ben?"
 
İşte Dursun Özbek'in Divan Kurulu'ndaki açıklamaları:

"Çok büyük problemler var. Kenetlenmemiz lazım. Tek amacım var; Galatasaray'ın mali bağımsızlığı, yoğun çaba içindeyim. Bizim için 'Bu işi beceremiyorlar' diyorlar. Ya Allah aşkına beceremeyeceğim işe niye gireyim ben?"
doğru taraftar olarak sağolsun her yerimizi becerdi herif..
 
Faruk Süren: "Ben o locayı kullanmadım. Gitmek istediğim maçlara Passolig kartıma bilet yükleterek gittim. Bu haber kulüpten servis edildi. Beni itibarsızlaştırmak için.

Faruk Süren: "Zaman zaman yönetimi eleştirdiğim için yapıldı. Böyle bir şey olsa bile insan bir telefon açıp söyler. Doğrudan kasıtlı olarak servis edilmiş. Bu ayıp yönetimindir."
 
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Faruk Süren’in kendisi ve yönetimini hedef alan açıklamaları hakkında sert tepki göstererek, “Allah aşkına basına açık toplantıda böyle bir şey söylenir mi?” dedi.
 
Özbek: "Bunu yapanları kınıyorum. Bu konunun ancak bu çatı altında dile getirilmesini de çok yanlış buluyorum. Bunun birinci müracaat yeri spor kulübüdür. Genelde basına açık bir toplantıda bunu paylaşmak bugünkü yönetimi zan altında bırakmak için beyhude bir davranıştır. Ben de bunun için teessüf ediyorum”
 
Özbek: Yarınki ihaleyi düşünün bu açıklamalar bunu nasıl etkiler. Galatasaray’ın mevcut mali yapısını düzgün hale getirmek adına yoğun çaba içerisindeyim. Sorumluluğum bir kat daha artmıştır.
 
Galatasaray'ın 31 Mart 2017 itibarıyla toplam borcunun 2 milyar 391 milyon lira olduğu bildirildi. Kulübün borç alacak farkının ise 792 milyon lira olduğu açıklandı.

dursun bu alacaklara rivayı da kattı galiba 1.5 milyar nerden alacağımız var anasını satayım
 
Lan bu borc niye surekli buyuyor neyin pesindesiniz hirsizlar, hani 350 milyon euro ne oldu geldiginde 1.5 borc vardi 2 senede 750 milyon lira artirdi borcu lan millet borc yapip en azindan basari getirdi sen ne getirdin.
 
uzun zamandır borç alacak farkı 790 milyon civarında geziniyor. yav bizim neyden 1,5 milyar alacağımız var veresiye mi yapıyoruz tüm satışları anlamadim ki.
 
Üst Alt