Haznedaroğlu: "Ünal Bey 3 dünya starı ile pazarlıklara başladı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haznedaroğlu: "Ünal Bey 3 dünya starı ile pazarlıklara başladı"


bff45110511-124218-350688-CB.jpg



Başkan adayı Ünal Aysal’ın ekibinden üç önemli isim, STAR’ı ziyaret etti



Galatasaray’da göreve talip olan Aysal’ın ağır toplarından Semih Haznedaroğlu, “Şu anda maçları 7 bin kişi izliyor. Bunu 50 bine çıkartacak isimleri takıma katacağız. Ali Dürüst, teknik direktörlük için Fatih Terim ile görüştü” dedi.



GALATASARAY’IN en iddialı başkan adayı Ünal Aysal’ın ekibinde yer alan Semih Haznedaroğlu, Aka Gündüz Özdemir ve Necati Demirkol Star spor servisini ziyaret etti. Ziyaret sırasında projeler hakkında bilgi veren Haznedaroğlu taraftarların merakla beklediği teknik direktör konusuna dolaylı yoldan da olsa açıklık getirdi. Haznedaroğlu, “Ali Dürüst, Fatih Terim ile görüştü” diyerek akıllarındaki teknik adamı da gözler önüne serdi. Aysal yönetiminin atacağı ilk adımın futbol takımını düzeltmek olacağını söyleyen Haznedaroğlu, şunları söyledi:



Transferler taraftarı sevindirecek



“Futbol takımını toparlamak için öyle bir teknik adam getirmeliyiz ki, güncel sonuçlardan etkilenmemeli ve futboldaki bütün yükü kaldırmalı. Bizimde diğer işlerle rahat bir şekilde uğraşmamızı sağlamalı. Bu kişi de Terim’dir. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nin seyirci kapasitesini 7 bin kişiden 50 bin kişiye çekmek için mutlaka dünya yıldızı transfer edeceğiz. Ünal Bey bildiğim kadarıyla da 3 dünya starı ile de şimdiden pazarlıklara başladı. Galatasaray taraftarının hoşuna gidecek transferler yapılacak. Aysal, Galatasaray için bir şanstır...”



Yönetimimizde post kavgası yok



“Son kararı kongre üyeleri verecek. Favori biziz ama henüz seçimi kazanmadık. Konuşmak kolay kazanınca ne yapacağız hep beraber göreceğiz. Adnan Polat ve Adnan Sezgin’in yaptığı hataları yapmazsak başarılı oluruz. Adnan Öztürk ve Ali Dürüst arasında problem yaşanmadı. Yönetim için post kavgası yok. Hizmet için geldik. Dürüst 2. başkanlığı başkan olmayı fazlasıyla hakediyor. Mehmet Helvacı’nın yerine Ali Dürüst aday olsa camianın en çok desteklediği isim o olurdu. Adnan Öztürk de aldığı oyla kendini kanıtlamıştır.” Alper Mert



Haznedaroğlu, Helvacı için konuştu



İyi avukattır ama iyi başkan olmaz



Semih Haznedaroğlu, başkanlık yarışına giren diğer iki aday ile ilgili de yorumlar yaptı. Gerek Mehmet Helvacı’nın gerekse de Turgay Kıran’ın iyi birer Galatasaraylı olduğuna dikkat çeken Haznedaroğlu, “Helvacı’nın son çıkışlarını hiç beğenmedim. Ancak çok iyi bir seçim çalışması yürütüyor. Bizden bile fazla çalışıyor. Seçimi kazanmak için her şeyi yapıyor. Ancak Mehmet Helvacı’dan Galatasaray’a başkan olmaz. İyi avukattır ancak bu iyi başkan olacağı anlamına gelmez. Turgay Kıran zaten camiamızda beyefendiliği ile takdir kazanmış iyi bir Galatasaraylıdır” açıklamasında bulundu.



Kulübü CEO’lar yönetecek



Aysal’ın ekibinde yer alan Özdemir, “G.Saray’ı Türkiye’nin en iyi kurumsal yapısına sahip kulüp yapacağız. Yönetim değişse de CEO’lar kulübü tıkır tıkır işletecek” dedi.



CİM-BOM’DA 14 Mayıs’taki kongrede başkanlığa adaylığını koyan Ünal Aysal’ın listesinde kariyeri ile dikkat çeken isimlerin başında gelen Aka Gündüz Özdemir seçimi kazanmaları halinde Galatasaray’ın Türkiye’nin en iyi kurumsal yapısına sahip spor kulübü olacağına dikkat çekti. Özdemir, Ünal Aysal’ın çok farklı bir insan olduğunu belirterek, “Ünal Bey, kulübe başkan olarak futbolun popülaritesini kullanıp avantaj sağlamak ya da şöhret olmak amacında değil. Ünal Aysal bunları aşmış bir insandır. Bunu bildiğim için yanındayım” dedi.



Galatasaray’ı kendilerinin değil CEO’ların yöneteceğine dikkat çeken Özdemir sözlerini şöyle sürdürdü: “Ünal Bey gelir, kurumsal yapıyı oturtur. Bu yapı oturunca Galatasaray’da sistem de tıkır, tıkır işlemeye başlar. Kurumsal yapı oturunca şahıslar gidip gelse bile Galatasaray zarar görmez. Nakit akışında sıkıntı var. Ancak iyi bir marka yönetimi ile tek bir gayrimenkulumüzü bile satmadan bu durumdan çıkacağız. İnan Bey, Adnan Öztürk’ün listesine girmemi istememişti. Ünal Bey’in listesine girmemi istedi düşünmeden kabul ettim.”



Yıldız yağacak, Star Gazetesi
 
Cevap: Yıldız yağacak



Terim ismi gerçekten dillendirildiyse o iş bitmiştir.

3 dünya yıldızı da demişse gerçekten yarından itibaren gazeteler başlar isim sallamalarına :)
 
Cevap: Yıldız yağacak



bence guti gibi(elano,lincoln,jo vs.) oyuncular alınacağına genç iyi oyuncular alınmalı...
 
Cevap: Haznedaroğlu: "Ünal Bey 3 dünya starı ile pazarlıklara başladı"



Drogba-Selçuk-Serdar Kesimal başka da bir şey istersem adam değilim.
 
Üst Alt