Hedef Kadıköy ; Hedef Kupa ! - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hedef Kadıköy ; Hedef Kupa !


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Gourcuff yok !



Bu aralar form düşüklüğü var o adamda.Zaten son 2 lig maçında ve bizle oynadıkları maçta etkili olamamıştı.Bizde Lincoln kadroya alınmasa bu sebepten nasıl bir olay çıkardı tahmin edemiyorum :)



Aynısını ben düşündüm,Emir Türkiye'de ki futbol severler henüz böyle şeylere hazır değil adamın aklını alırlar götürmesin deplasmana :D
 
Cevap: Bordeaux Kadrosu Belli Oldu! (Gourcuff yok)



Kim var kim yok önemli değil.Ölümüne oynayacağız ve kazanacağız.Başka birşey düşünmüyorum.
 
Cevap: Bordeaux Kadrosu Belli Oldu! (Gourcuff yok)



Oyunu kanatlara yıkıcaklar o zaman,



izlemişlerdir Sabri nin olduğu kanadı, bütün atakları ordan yaparlar artık
 
Cevap: Bordeaux Kadrosu Belli Oldu! (Gourcuff yok)



Herhalde ilk maçtaki gibi 3lü libero ve 3lü stoper yapacağımızı zannedip oyunu kanatlara yıkacaklar. Hem de Gourcuff'u dinlerdircekler ama Bülent Hocam İnş. düzgün bir takım çıkarıcak.
 
Bordeaux'un Tangocusu Konuştu



Galatasaray'ın, UEFA Kupası 3. tur rövanşında karşılaşacağı Bordeaux'da, Arjantinli futbolcu Diego Placente maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.



Bordeaux'nun resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Placente, Perşembe günü oynanacak maçla ilgili olarak, "Galatasaray, UEFA Kupası'nda hedefleri olan, büyük bir Avrupa kulübü. Kendi sahalarında taraftarları da arkalarında olacak. Biz, bu önemli maçta iyi oynayarak tur atlayan taraf olmak istiyoruz" diye konuştu.



Galatasaray'da, Kewell, Baros, Meira gibi uluslararası düzeyde oyuncular olduğu gibi yetenekli Türk futbolcuların da bulunduğunu vurgulayan Arjantinli sol bek Placente, "Turu geçmek için gol atmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Ancak UEFA Kupası'nda bir üst tura yükselmek bizim için çok önemli ve turu geçmek için sahada her şeyimizi vereceğiz" dedi.



Arjantinli oyuncu, kendini oldukça hazır hissetiğini ve hocası Blanc'ın görev vermesi halinde Galatasaray karşısında oynayabileceğinin de altını çizdi.



MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
 
Cevap: Bordeaux Kadrosu Belli Oldu! (Gourcuff yok)



walla Gourcoffl u hallerini de gördük o nedenle kimin oynayacağı değil BİZİM nasıl oynayacağımız önemli.. Fuıtbolcuların gözlerinde o hırsı isteği görürsem Tur tamamdır derim ama hala vurdum duymazlık olursa yapcak bişi yok.
 
Cevap: Bordeaux'da Kaleci Krizi



19 kişi ile İstanbul'a gelen Bordeaux kafilesi şöyle;



Ramé - Valverde - Chalmé - Diawara - Henrique - Placente - Planus - Trémoulinas - Diarra - Ducasse - Fernando - Wendel - Traoré - Sertic - Bellion - Cavenaghi - Chamakh - Gouffran - Jussiê



Haberin dogru oldugunu sanmıyorum.



Söz konusu 3. kaleci 19 kişilik kafilede yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt