Hedef Kadıköy ; Hedef Kupa ! - Sayfa 36 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hedef Kadıköy ; Hedef Kupa !


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 20 Eşleşmede 1 Kez



Bence de eline emeğine sağlık.



Varsın 21 eşleşmede 2 kez olsun.



Konuyu kilitleyip arşive alıyorum...
 
Cevap: Hedef Kadıköy ; Hedef Kupa !







Bir tarafta 1999-2000 sezonunda UEFA kupasını kaldıran G.Saray; diğer tarafta Kadıköy'deki UEFA 2009 finaline koşan G.Saray...



Bir tarafta 1999-2000 sezonunda UEFA kupasını kaldıran G.Saray; diğer tarafta Kadıköy'deki UEFA 2009 finaline koşan G.Saray. İşte 'Bana her şey seni hatırlatıyor' dedirten benzerlikler!..



9 yıl önce UEFA Kupası'nı müzesine götüren G.Saray ile bu sezon Kadıköy'deki finale koşan G.Saray arasında şaşırtan 7 benzerlik:



  • 1999-2000 sezonunun devre arasında 5numaralı formayı giyen Tugay, Dick Advocaat'ın çalıştırdığı G.Rangers'a transfer oldu. Bu sezon 5 numarayı sırtında taşıyan Meira, sezon ortasında Rus Zenit kulübüne transfer oldu. Zenit'i Dick Advocaat çalıştırıyor.


  • 99-00'de Şampiyonlar Ligi grubunda Hertha Berlin'i deplasmanda 4-1 mağlup etti. Bu sezon UEFA'da grup maçında yine Hertha Berlin'i deplasmanda 1-0'lık skorla devirdi.


  • G.SARAY Milan'ı son dakika golüyle 3-2 mağlup edip UEFA'da yoluna devam etti. Bordeaux maçında skor 3-3 iken Galatasaray, Sabri'nin son dakika golüyle Fransız ekibini kupa dışına itti.


  • UEFA'da, 1999-2000 sezonunda 3. turda elenen takım Bologna idi. Bu sezon Galatasaray 3. turda bir başka B harfi ile başlayan takımı eledi: Bordeaux.


  • 9 yıl önce 4. turda Alman ekibi B. Dortmund ile eşleşmiş ve elemişti. Bu sezon 4. turdaki rakibi yine bir Alman, Hamburg oldu ve Aslan tura yakın.


  • Çeyrek finalde M harfi ile başlayan rakip karşısına çıkmıştı: Mallorca! Hamburg'u elediği takdirde G.Saray'ın çeyrek finalde 'm' harfiyle başlayan muhtemel 3 rakibi var: Marsilya, Manchester City, Metalist Kharkiv


  • Final: 99-2000'de K ile başlayan Kopenhag'da oynanmıştı.Bu sezon final Kadıköy'de!



Kaynak: Sabah



Turu geçseydik Manchester City ile eşleşecektik. Tesadüflerden biri daha gerçekleşmiş olacaktı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt