Help Steps ile İş Birliği Anlaşması İmzalandı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Help Steps ile İş Birliği Anlaşması İmzalandı


1613162819595.png

Kulübümüz, adım atarken bağış yapılabilen ilk sağlık uygulaması olan Help Steps ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Ali Sami Yen Spor Kulübü Türk Telekom Stadyumu Basın Toplantı Odası’nda gerçekleştirilen basın lansmanına Başkanımız Mustafa Cengiz, Başkan Yardımcımız Yusuf Günay, Yönetim Kurulu Muhasip Üyemiz Dorukhan Acar ile Help Steps Kurucusu ve Proje Yürütücüsü Gözde Venedik katıldı.

Başkanımız Mustafa Cengiz, açılış konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Bu zor dönemlerde sponsorların marjinal değeri ne olursa olsun çok yüksek. Ekonominin zor durumda olduğu bu dönemde, Batı dünyasına, silikon vadisine karşı kendi çapında direniş gösteren bu gençlere bir destek mahiyetinde buradayım. Onların bir Türk olmasından dolayı, bu coğrafyada Türkiye Cumhuriyeti’nde bulunmalarından ötürü müthiş mutluyum. Türkiye gerçekten çok ciddi bir hamle içinde. Yaş ortalamamız 30. Bu gençlere güveniyorum ve inanıyorum.”

Help Steps’in kulübümüzün dijital stratejileri için de çok önemli bir anlaşma olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Muhasip Üyemiz Dorukhan Acar, “Biliyorsunuz 2,5 yıldır benzer şeyleri söylüyoruz; dijitalde de şampiyonluğa koşmamız lazım. Son 2,5 yılda Galatasaray APP olsun, GAL Token olsun diğer dijital iş birliklerimiz olsun kulübümüze çok ciddi bir kaynak yaratıyoruz. Bu anlaşma da onlardan bir tanesi. Taraftar etkileşimini, taraftarımızın günlük hayatında yaptığı şeyleri bir şekilde kulübümüze katkıya çeviremediğimiz sürece bu ekonomilerin dönme şansı yok. Bizim halihazırda 32 milyon sosyal medya takipçimiz var. 110 milyon civarı aylık olarak sosyal medya etkileşimi alıyoruz. Bu anlaşma bizim için şu açıdan çok önemli; taraftarımızın cebinden hiçbir kaynak kullanımı yok. Günlük attığınız adımları gece 00.00 itibarıyla adımlarınızı bir video izlemek suretiyle bağışa çeviriyorsunuz. O direkt olarak kulübümüze gelir olarak yansıyor. Bu işin bir tarafı. İkinci tarafı ise taraftarımızı daha sağlıklı yaşamaya yönlendiren bir yaklaşım. Sonuç itibarıyla yaptığınız şey adım atmak. Tıp dünyasında günde 10.000 adım sağlıklı diye geçiyor. Türkiye’de ortalama adım 10.000’in çok altında. Taraftarımızı en azından o günlük sağlıklı adım atmaya yöneltebilirsek ya da çekebilirsek bu da bizim için çok önemli. Diğer önemli tarafı bu sadece Türkiye’de geçerli bir konu değil. Dünyanın her tarafında Help Steps’i indirip, bu adımları sayıp ve videoları izlemek suretiyle aslında aynı katkıyı yapabiliyorsunuz. Başkanımızın da bahsettiği gibi bir Türk kuruluşu olan Help Steps’in, dünya çapında böyle bir kurgu kurması da bizler için çok özel ve güzel. Sonuç itibarıyla biz bir Türk spor kulübüyüz ve böyle bir Türk girişimiyle beraber bu yola çıkmak bizler için de çok önemli ve gurur verici. İnşallah daha da büyük partnerlikler ile küresele yayılırlar. Neredeyse 1 milyon kullanıcıya ulaşmışlar dolayısıyla zaten iyi giden bir yapı. Son olarak bir diğer çok önemli noktayı ifade etmekte fayda var. Burada bizler dışında da programın içinde eğitimle alakalı, sağlıkla alakalı STK’lar da var. Aslında platformun boyutu büyüdükçe onlar da fayda kazanıyorlar dolayısıyla çift taraflı bir sosyal fayda sağlıyoruz. Hem kulübümüze sağlıyoruz hem de oradaki ilgili STK’lara fayda sağlıyoruz. Bütün akıllı telefonlarda çalıştığını konuşmuştuk. Bizim için bu konu önemliydi çünkü orada çalışıyor, burada çalışmıyor olmasın. Ayrıca bütün uygulama marketlerinden indirilebiliyor. Dolayısıyla erişimle ilgili herhangi bir problem yok.” ifadelerini kullandı.

Help Steps uygulamasında yer alan bir rakibimizin biyografisine 28 defa Türkiye Şampiyonu yazmasıyla ilgili konuşan Yönetim Kurulu Muhasip Üyemiz Dorukhan Acar, ‘’Birkaç gündür sosyal medyada bir konu oldu. Buraya katılan kendi kuruluşların kendi tanımlarında yazdığı açıklamalar kendilerini bağlıyor. Sonuç olarak Help Steps firması dönüp böyle yazdın, şöyle yazdın, bu sporcunun resmini verdin, bu sporcunun resmini vermedin kısmına girmiyor. Biz kendi tanımımızı yazdık. Doğru olanı yazdık. Biz kendi tanımımızı Türkiye’nin ilk dört yıldızlı kulübü diye yaptık. Başka bir spor kulübü kendince bir şey yazmıştır. Oradaki yargı mercii olan kısımda, karar mercii Help Steps değil. Dolayısıyla her iş ortağının biyografisini iş ortağı kendisi yazıyor. Taraftarımız yanlış bir algıya kapılmasın. Bu tamamen bir sosyal uygulamadır. Bizim dijital gelir ve dijital stratejimiz için de çok önemli bir anlaşmadır.” dedi.

Help Steps Kurucusu ve Proje Yürütücüsü Gözde Venedik ise “Bugün burada Türkiye spor tarihinin en köklü spor kuruluşlarından biri olan Galatasaray Spor Kulübü ile olan anlaşmamızı duyurmak için toplandık. Help Steps uygulaması, adım atarak para kazanma motivasyonuna bağışı yapmayı ekleyerek kurguladığımız aslında sağlık ve sağduyu uygulaması. Bu özelliğiyle de dünyada ve Türkiye’de rakibi olmayan bir uygulama aslında. Geçtiğimiz yıl 2020 yılının ocak ayında yayına girdik. Bu kısa süre içerisinde 1 milyona yakın bir kullanıcı sayısına eriştik. Sistemimizde çok kıymetli sivil toplum kuruluşları ve spor kulüpleri mevcut. 2020 yılında yaklaşık 57 milyar adım bağışı yapıldı Help Steps üzerinden. İnsanlar sadece yürüyerek sistemdeki sivil toplum kuruluşlarına ve spor kulüplerine destek sağladılar. Adımlarla destek olabilmek için öncelikle akıllı telefonlarına uygulamayı indirmeniz gerekiyor. Sonra kısa bir kayıt aşaması olacak. Taraftarlarımızın tek yapmaları gereken gün içinde attıkları adımları gece yarısı olmadan, puanlarlar sıfırlanmadan adımlarını HS puanına çevirmek. Gece 00.00’da adımlar sıfırlanıyor. En önemlisi uygulamada Galatasaray’ı bulup takip etmeyi unutmamalı taraftarımız. Daha sonra da adımlarını istedikleri zaman çeviri yapabilir, cüzdanlarında biriktirdikleri HS puanlarını Galatasaray Spor Kulübü’ne bağışlayabilirler. Galatasaray Spor Kulübü’nün de Help Steps uygulamasının içerisinde olmasından biz çok mutlu ve gururluyuz. Galatasaray’ın da katılmasıyla beraber Türkiye’nin en büyük üç kulübü artık Help Steps’te iyilikte rekabet etmeye başlayacak aslında. Galatasaray bu projeye destek olarak aynı zamanda çok büyük bir sosyal sorumluluk projesine de destek olmuş oldu. Çünkü sistemde elde edilen gelirlerin ortak bir havuzu var ve büyük sivil toplum kuruluşları da ihtiyaç sahipleri de bu havuzdan faydalanıyorlar. Bugün bu vesileyle Galatasaray taraftarlarını önce kendi sağlıkları için daha çok adım atmaya, sonra da sarı kırmızı renkleri için daha çok adım atıp desteklemeye davet ediyorum. Help Steps olarak Türkiye’de sporun ve sporcuların gelişimini destek olmayı hedefliyor ve bu yolda yürümeye devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Profilimizi doldurunca 30 bin puan veriyor arkadaşlar , yapmamız gereken doğum tarihi (isterseniz sallayın) , ülke ve şehir girmek 1-2 dk da doldurursunuz.
Hedeflenen puanın yüzde 40 ı toplanmış bir günde, 77 günde toplamak gerekiyormuş toplanır rahatlıkla.


App Store: ‎Help Steps Google Play: Help Steps - Apps on Google Play
Davet kodu : HK28295770339
Davet kodu ile üye olursanız arkadaşlar 50 bin adım hediye geliyor , takımımıza destek verelim renkdaşlar
 
Üst Alt