Helvacı: "GS TV şifresiz olacak" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Helvacı: "GS TV şifresiz olacak"


Başkan adaylarından Mehmet Helvacı, 14 Mayıs'ta başkan seçilmesi halinde Galatasaray TV'nin şifresiz olacağını söyledi.



Galatasaray'ın 14 Mayıs'ta yapılacak başkanlık seçimi öncesi adaylardan Mehmet Helvacı, Futbol 7/24 programında konuk oldu, takım için planlarını 24 canlı yayınında paylaştı.



Galatasaray'ın başkan adaylarından Mehmet Helvacı, Galatasaray Futbol Takımı'nın başına geçecek ismin yabancı olacağını söyleyerek; kendisiyle tribünde maç izleyeceklerini ilk kez 24 ekranlarında ifade etti.



YABANCI TEKNİK ADAM GELECEK



Helvacı, "Bu teknik adamın ismini saklamak istiyorsak bunun için de haklı sebeplerimiz varsa yan yana gelmemeye çalışırız en azından herkesin göreceği yerlerde yan yana olmamaya çalışırız. Maç seyretmeye gideceğiz tabi" sözleriyle bu ismi açıklamaktan kaçındı. Helvacı'nın oynanacak olan Kasımpaşa maçında ismi sır gibi saklanan teknik adam ile Türk Telekom Arena Stadı'nda yer alması bekleniyor.



FENERBAHÇE, GALATASARAY'I GEÇEMEZ



Fenerbahçe'nin sportif açıdan Galatasaray'ı geçmesinin mümkün olmadığını vurgulayan Helvacı, Aziz Yıldırım ile bir araya gelme şansını ise çok az olarak nitelendirdi. Takıma 10 yeni oyuncuyla takviye yapacaklarını belirten Mehmet Helvacı, yeni teknik direktörlerinin Galatasaray'ı heyecanlandıran bir isim olacağı fikrinde.



ARAGONES VEYA İSPANYA LİGİNDEN BİR HOCA OLMAYACAK



Başkan Adayı Mehmet Helvacı, takımın başına gelecek olan, ismini sır gibi sakladığı teknik direktör için ayrıca şunları söyledi; "Bunu da bir taahhüt olarak söyleyebiliriz ismi duyulduğunda herkes bu kimsenin otoritesini, disiplinini, seçiciliğini, başarısını konuşacak. Bu isim Aragones değil. Türkiye ligi sert bir lig dolayısıyla İspanya liginin böyle olmadığını düşünüyorum. Oradan gelecek oyuncu ve hocanın Türkiye'de çok başarılı olma ihtimalinin olmadığını düşünüyorum."



Galatasaray televizyonunu şifresiz yapacaklarının müjdesini veren başkan adayı Helvacı, Sarı Kırmızılıların genç kaptanı Arda Turan'ı da takımda tutmak istediklerini söyledi.



ARDA TURAN'I KALMASI İÇİN ZORLAMAYIZ



24 Spor Müdürü Ali Okancı, eski futbolcu İlhami Şarkan ve spor yazarı Hakan Can'ın sorularını yanıtlayan Mehmet Helvacı, Galatasaray Takım Kaptanı Arda Turan için şunları söyledi;



"Arda Turan'ı takımda tutmak isteriz. Arda tabi yetenekli bir oyuncu, yani hiçbirimiz herhalde Arda yeteneksiz bir oyuncu diyemeyiz. Yetenekli olduğu için tutmak isteriz. Altyapıdan geldiği için tutmak isteriz. Bir de zaten futbol aklımız (teknik direktörümüz) tutabiliyorsanız tutun dediği için tutmak isteriz. Bu şartlarda Arda'ya bunları otururuz anlatırız. Onun kalmayı istemesini sağlarız. Eğer kalmayı istemesini sağlarsak bunu başarırsak da kalmasını isteriz. Ama kendisi gitmek konusunda aşırı ısrarlı olursa gitmeyi arzu ediyorsa kesinlikle Galatasaray'ı kafasında bitirdiyse bu bir kölelik düzeni değil kimseyi zorla oynatamazsınız. Oynatmak da doğru değildir çünkü ondan bir verim alamazsınız."

Kaynak: Webaslan.com
 
Cevap: "GS TV şifresiz olacak"



Her programda aynı şeyleri söylüyor..Oyüzden konuya bile gerek yok:asd:



Bu akşamda bizim stadyuma katılıyor..
 
Cevap: "GS TV şifresiz olacak"



Şifresiz olması önemli değil akıllılar, Digitürk hariç yayın yapması önemli. Fenerbahçe TV gibi Kablolu TV dahil her yerde bedava olması önemli. Yoksa şifreyi kaldır, Digitürk'de devam etsin, hiç bir anlamı yok ki.
 
Cevap: Helvacı: "GS TV şifresiz olacak"



Digitürkü olan 5 aboneliğinide alırdı zaten. Pahalı bşi değil.

Önemli olan kablolu tvye geçmesi.
 
Cevap: Helvacı: "GS TV şifresiz olacak"



2.ci baskan oldugun dönemde ne diye peki digitürke gectiniz diye sorucam ama baslarsın yine biz bir familiyiz ekşın my tu this felsefesine
 
Cevap: Helvacı: "GS TV şifresiz olacak"



Kendisi diğer başkan adaylarından örnek alacağım bir proje yok demişti... Hatta diğer adayların projeleride yok demişti... Ziyaaaa Ziyaaaa atma Ziya....
 
Cevap: Helvacı: "GS TV şifresiz olacak"



80 m $ transfer bütçesi hazırlıcaz dedi mi bu ziya

gazetede öyle birşey gördüm sanki ziya
 
Üst Alt