Henry Domercant Galatasaray MP'da İddiası | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Henry Domercant Galatasaray MP'da İddiası


Galatasaray Medical Park, Engin Atsür, Cenk Akyol ve Erwin Dudley'den sonra dördüncü transferini yaptı. Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz sezon Euroleague'in en iyi ikinci beşine seçilen Amerikalı yıldız Henry Domercant'i kadrosuna kattı.



Basketbolda ülkemizi Eurocup'ta temsil edecek Galatasaray MP, Engin Atsür, Cenk Akyol ve Erwin Dudley'den sonra dördüncü transferini yaptı. Galatasaray, geçtiğimiz sezon Euroleague'in en iyi ikinci beşine seçilen Amerikalı yıldız Henry Domercant'i kadrosuna kattı.

Domercant transferi için iki haftadır görüşmeleri sürdüren Galatasaray Medical Park, Unics Kazan'la kontratı devam eden yıldız oyuncunun sözleşmesindeki özel maddeden yararlandı. Bu madde sayesinde Kazan'a sadece 150 bin dolar bonservis ödeyen sarı-kırmızılı takım, 31 yaşındaki forveti kadrosuna kattı. Profesyonel kariyerine 2003 yılında Pınar Karşıyaka'da başlayan Henry Domercant, iki sezon boyunca Anadolu Efes forması da giymişti.



Bosna Hersek Milli Takımı'nda da oynayan 1.93 boyundaki oyuncu, geçen sezon Unics Kazan'la Euroleague'de 15.5 sayı ortalaması tutturmuştu. Öte yandan Domercant ile anlaşan Galatasaray, Tofaş'tan Brad Buckman'ın transferi için Beşiktaş ile yarışıyor.



Henry Domercant Galatasaray'da
 
Cevap: Henry Domercant Galatasaray'da



Hayırlı olsun.Çok iyi transfer.Kritik toplarda eli titremeyen gerçek bir winner
 
Cevap: Henry Domercant Galatasaray'da



Domercant hayırlo olsun.Sırada Hawkins ve Eidson var.Onlarda gelirse eşitleriz FB ile seviyeyi.
 
Cevap: Henry Domercant Galatasaray'da



Çok iyi oldu bu birkaç tane daha iyi hamleye ihtiyacımız var şu Lakovic'i de gönderseydik iyi olurdu.
 
Cevap: Henry Domercant Galatasaray'da



Basketbol şubesinde acaip işler yapılıyor. Enfes transfer.



Geçen sene başımıza bela olmuştu. Domercant'ın İpekçi'de son saniye üçlüğü biraz canımızı sıkmıştı o zaman :)
 
Cevap: Henry Domercant Galatasaray'da



Harika transfer, tam bir winner Domercant. Kritik anlarda sorumluluk alabilecek bir isim. Çok yerinde oldu bu transfer. Hayırlı olsun kulübümüze.
 
Üst Alt