Her An Aslan Olabilir | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Her An Aslan Olabilir


3bdc0koennte-leverkusens-innenverteidigung-staerken-guillaume-gillet_16085.jpg




Özellikle sağ beke oyuncu arayan G.Saray aradığı ismi Belçika’da buldu.



Haberin Devami GSC Portal'da
 
Cevap: Her An Aslan Olabilir



yahu sen sag beki ya, gillet belçikada hocasina bile rest çekti beni sag bek oynatma diye, adam oranin adami degil, daha çok topuz tarzinda bir futbolcu ama daha iyisinden
 
Cevap: Her An Aslan Olabilir



Gökhan Zan la,Baros da cok sakatlanıyor,onların yerinede bir oyuncu bakalım o zaman!(Zan ve Baros gitmeyek ama)



Şaka gibi...
 
Cevap: Her An Aslan Olabilir



Adamin istatistikliklerine bakinca tam anlamiyla sag-bek olmadigi asikar..Eboue yok Sabrinin durumu belli degil.Fatih hoca sagi komple kullanabilen bir adam alabilir mantikli geliyor boyle dusununce.
 
Cevap: Her An Aslan Olabilir



Ya bu milliyet çok adi, ya da bizim yöneticiler çok safdil. Neymiş Suarez için 10 milyon bonservis bedelini duyunca geri adım atmışlar... Ne olacaktı, adamlar 3 milyon mu isteyeceklerdi 23 yaşındaki adama?



Bana göre haber tamamen sallama, Gökmen'in konuşmasını dinledikten sonra herkes yapabilir bu haberi...
 
Cevap: Her An Aslan Olabilir



Belsike ligini izlemiyorum ama yorumlara bakilirsa Hilbert tarzi bir oyuncu sanirim ,bir diyoruz Amrabat bir Gillet .Bizim once ne tarz bir kanat alacagimiza karar vermemiz lazim.Mesela haberler dogruysa bu adamla Shakiri'nin benzer yani nedir :confused:
 
Cevap: Her An Aslan Olabilir



Mehmet Topuz - Kuyt karışımı bir adam, akıllı, mücadeleci, duracağı yeri biliyor ama kreatifliği zayıf, bizim en ihtiyaç duyduğumuz özelliği eksik yani. Sola Töre, Suarez falan alınırsa sağ tarafa da bu gelebilir ama.
 
Cevap: Her An Aslan Olabilir



Bence Gökmen Özdemir dediği için haber oluyor Çetin abi. Başka bir kaynak olduğunu zannetmiyorum. Haberleri çalıyorlar işte. Eskiden böyle birşey yoktu. Saygı vardı birbirleri arasında ama şimdi nerdeeee



Bariz belli ki gerçeklik payı çok düşük bu haberin. Bu durumda neden forumda Totomaç, Milliyet gibi haber kuruluşlarının başlıkları yer alıyor? Yeniyim, kestiremedim daha :)
 
Üst Alt