Her Şey Yalan Dolanmış! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Her Şey Yalan Dolanmış!


lucescu.jpg

Galatasaray'ın bugünkü yönetim kurulu toplantısında Mircea Lucescu isminin dile getirilmediği öğrenildi.


Bugün NTV Spor’da yer alan haberde, Galatasaray’ın yönetim kurulu toplantısında Tudor’un takımdan gönderilmesi gerektiğini düşünen bazı üyelerin, buna sıcak bakmayan başkan Dursun Özbek’e, şu anda boşta olan Mircea Lucescu’nun ‘futbol aklı’ olarak göreve getirilmesini önerdiği, Özbek’in de bu öneriye ‘Şartlar oluşursa sıcak bakarım’ dediği iddia edilmişti.

TRANSFERLER KONUŞULDU

Ancak bugünkü yönetim kurulu toplantısında Mircea Lucescu’nun isminin hiçbir şekilde gündeme gelmediği, toplantının ana konusunun ise yapılacak transferler olduğu öğrenildi. Yönetim Kurulu, ne Igor Tudor’la yolların ayırmayı ne de Mircea Lucescu’nun ‘Futbol aklı’ sıfatıyla göreve getirmeyi düşünüyor.

Gamaspor
 
Gama önce Feghouliyi anlatsın güya bugün geliyordu ulan Bein hariç eli yüzü düzgün bir kaynak yok birde Naci var az biraz
 
Aramizda bir köstebek var her haberi disariya sizdiriyor diyemiyorlar ancak yalanlamaya gidiyorlar. Madem yalan evren göz müdür nedir ne olacak? Ne gibi bir yaptirim.yapavaksiniz böyle yalancilara?
 
Galatasaray'ın bugünkü yönetim kurulu toplantısında Mircea Lucescu veya Fatih Terim'le alakalı bir formül önerilmedi .

Galatasaray Yönetimi, tamamen Igor Tudor'un istekleri doğrultusunda transfer görüşmelerini sürdürüyor. [beIN SPORTS]
 
Gamaspor niye saçmaladı bu kadar anlamadım.
Luce baskısı birçok yöneticiden var. Akıl hocası olarak düşünüldü ama Tudor egoları yüzünden olmaz dedi. Lucescu'da iş böyle olursa oğlum altımda olur diyor.
 
Üst Alt