her şeyi ithal edip yabancı sınırı koyan ülke | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

her şeyi ithal edip yabancı sınırı koyan ülke


türkiye'dir. samanından cep telefonuna kadar her şeyi dışardan alırız ama iş topçuya geldi mi yerli olacakmış. beyefendiler... futbol deyip küçümsemeyin, aklınızı alırız.
 
Yerli olacak ki Türk futbolumuz kalkınsın ee o zaman ithal ettiğimiz şeyleride biz üretelimde ekonomimiz kalkinsin.
Yav kurbanda kestiğimiz sığırı bile ithal ediyoruz ne kadar komik.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
türkiye bu girdaptan, girdiği bu bataklıktan çıkamaz. türkiyenin işi bitti. en iyi ihtimalle iflas eder sessizce 3-4 parçaya bölünür yok olur gider. en kötü ihtimallede savaşla bölünüp yok olup gider. şu noktaya gelen bir devletin yok olmak dışında başka bir seçeneği yok. neden derseniz düşman yenebileceğimiz düşman değil, düşman içerde. size kurtuluş yolunu kapatan iradedir aslında düşmanınız. türkiyeyi iç ya da dış savaşa hazırlayandır bunlar, işgale hazırlayandır.

türkiyenin kozmik odasına girilerek onlarca terabaytlık devlet sırlarını ve savaş planlarını çaldılar. çok ilginç ki yandaş medya bunlardan bahsedemiyor. buna rağmen yunanistanda sağlam yankı bulmuştur bu olay.

türkiyenin yunanistanı işgal planı yunan tvlerinde yorumlanmış, gerek görevli gerek emekli generalleri tsknın yunanistanı olası savaşta işgal planı "şeytanca" değerlendirilmiş ve muazzam ölçüde saygı duyulmuştur. türk planına göre yunanistana ait 2 kolordu hemen savaşın başında trakya bölgesinde çeşitli manevralarla imha edilecekti. devlet sırlarının akp-feto ittifakıyla abdye ulaştırılmasının ardından yunanlılarında bunları ele geçirip önlemler alması gecikmedi. bu vaziyetten sonra yunan silahlı kuvvetleri dizilimlerinden savaş planına ve alacağı önlemlere kadar değiştirdi. şuanki durumda olabilecek bir savaşta en iyi ihtimal savaş trakyada kilitlenir. bu saatten sonra tsknın yunan kolordularını imha etmesini beklemek hayal ve çok iyimserlik olur. bunlar ayrı başlıkta incelenmesi gereken konular fakat, ülke yönetmeyi bilmeyen ve savaş planlarını düşmanına kaptıran bir iradenin futbola burnunu sokunca neler yapabileceğini sizin hayal gücünüze bırakmam için bunu anlatmak zorundaydım

saygılar
 
Üst Alt