Herkes Tatilde Michael Frey Tesiste | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Herkes Tatilde Michael Frey Tesiste


Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki forveti Michael Frey'in, devre arası tatil dönemi başlamasına rağmen kulüp tesislerinde kalarak kar yağışı altında çalışmalarını sürdürmesi, sarı lacivertli taraftarların övgüsünü toplamaya yetti.

dvvt9eixgaee1h3_754x1200.jpg


Fenerbahçe'nin İsviçreli forveti Michael Frey'in, devre arası tatili olmasına rağmen tesislerden ayrılmayıp kar altında çalışmalara devam etmesi, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sezon başında Zürih takımından büyük umutlarla transfer edilen 24 yaşındaki forvet, saha içindeki azimli görüntüsüne rağmen eleştiri oklarının hedefi olmaktan kurtulamamıştı.

Süper Lig'de oynadığı 10 maçta 3 gol atan ve Islam Slimani ile Roberto Soldado'dan daha fazla katkı sağlayan Frey, bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kaldı.

Devre arası tatili nedeniyle takım arkadaşları ülkelerine dönerken Frey'in tesislerde kalarak çalışmalarına devam etmesi Fenerbahçeli taraftarların beğenisini topladı.

Sözcü
 
Fm2015 yüklüydü şu anki oyunculara bir bakayım tutturmuşlar mı dedim.. Bu dangaloza baktım lyonun mu ne altyapısındaydı özellikleri de fena değil körpecik genç teklif yaptım 30 milyon fiyat çektiler assdsssddss

Edit Lille miş
 
Gidecek bir yeri olmadi icin en iyisim tatil olsa bile kendi basima antremana takiliyim, hemi zaman gecer hemi taraftarin gönlüne gireyim diyerek cakalikda zirve yapmis
 
Bence gayet iyi mücadele ediyor.
Bizim takımda ozan dışında bunun kadar mücadele eden ve maçı isteyen yok.

________________________________
Terim İSTİFA!
idmanda Pasta kestiren terim İSTİFA!
transfer yapmayı bilmeyen terim İSTİFA!
 
Üst Alt