Herkesi kandırmış olabilir mi? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Herkesi kandırmış olabilir mi?


Mete Serdar Çoban hiç topa vurmadan spor basınının manşetlerini süsledi



Galatasaray’ın altyapısında oynamış, ardından 6 sene İtalyan devi Inter’in formasını giymiş. Çizme macerası sırasında West Ham United’a gidip, geri dönmüş. Şimdi ise ismi Real Madrid’le anılıyor. Ancak bu saydığımız takımların hiçbirinin, Mete diye bir oyuncudan haberi yok.



Fanatik gazetesinin haberine göre; Mete Serdar Çoban... 19 Temmuz 1994 Kıbrıs doğumlu, 1.73 cm boyunda, solbek pozisyonunda görev yapıyor. Futbola 2003’te İngiltere’de St.Matthias diye bir mahalle takımında başlamış. Sonrasında yaz tatili için geldiği İstanbul’da Galatasaray’ın seçmelerine katılmış. Küçükken kilolu olduğu için kaleci olarak başladığı futbol kariyeri, seçmeler sırasında solbek oynayıp, başarılı olunca değişmiş. Sonrasında İtalya’daki Atalanta Kupası’nda Inter’i büyülemiş ve Galatasaray’dan ayrılmış. Sarı-Kırmızılılar bu karara saygı gösterip, Mete’yi yollamışlar. Sonrasında West Ham United’a, çok istediği Londra’nın yolunu tutmuş. Burada ağır bir sakatlık geçirip, kendisiyle ilgilenilmeyince kulüpten ayrılmış.. Ve nasıl olduğu tam bilinmeyen bir şekilde Inter’e geri dönmüş. Şimdi ise adı Real Madrid’le anılıyor ve Los Galacticos’un hocası Jose Mourinho’nun onu istediği haberi, Marca Gazetesi’nde de haber oluyor.



TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜ...



Az önce yukarıda okuduğunuz yazının hepsi birer uydurmaca. Yaklaşık iki haftadır spor basınında bir yalan almış başını gidiyor. Aslında Mete diye biri ne Galatasaray’da ne İnter’de ne de West Ham’da forma giydi. Asıl kimliğinin ne olduğu tam olarak bilinmiyor. Mete denilen kişi, futbol tarihine geçecek bir başarıya imzasını attı ve adeta yazdığı bir senaryoyu filme dönüştürdü. Türkiye’den ajansspor.com, onunla ‘özel röportaj’ yaptı. Bizler de dahil olmak üzere gazetelerde, “Real Madrid’e 4. Türk yolda” haberleri yapılırken, Anadolu Ajansı menaceriyle konuştu! Türk Milli Takımı’nı seçip seçmeyeceği merakla beklenen Mete’nin, son olarak DHA mikrofonuyla bir görüntüsü sanal ortamda yayınlandı. İnternetin nimetlerinden faydalanan ve adını kısa zamanda duyuran Mete ya da gerçek adı belli olmayan bu gencin hayat hikayesinde geçenleri tek tek araştırdık ve çıkan sonuç; sol ayaklı Maicon lakabını alan Mete’nin tamamen hayal ürünü olduğuydu.



INTER: O BİR YALANCI!



Önce Galatasaray’a sorduk, “Mete diye biri siz de hiç oynadı mı?” diye. Onlar, böyle birini hiç tanımadıklarını söyledi. Daha sonra İnter’in Futbol Akademisi’ni aradık. Telefonda karşımıza çıkan yetkiliye kendimizi tanıttıktan sonra “Mete Serdar Çoban’ı soracaktık?” deyince hemen, “O bir yalancı. Böyle biri asla İnter’in altyapısında oynamadı ve tesislerimize hiç ayak basmadı. Bu haberi kimin yaptığını bilmiyoruz” cevabını verdi. Real Madrid’li yetkiller de, “Böyle bir transfer hakkında bir bilgimiz yok. Sadece denenmeye çıkmış olabilir!” ifadelerini kullandı. 30 yılı aşkın İngiliz futbolunu yakından takip eden ve Londra’da yaşayan temsilcimiz Edip Adanır ise “Böyle birini hiç duymadım” dedi.
 
Cevap: Herkesi kandırmış olabilir mi?



Video bariz yalan, adam güya sol bek her yerden çıkıyor. Fotoğraflar falan var biri Cesc'in diğeri Arnatuovic'in. Medya biraz dikkatli olsa zaten yalan olduğu görülürdü. Ajansspor'un bu işte bir parmağı olabilir ilk röportajı onlar vermişti diye hatırlıyorum.
 
Cevap: Herkesi kandırmış olabilir mi?



birde bizim forumda bu adam çok iyi lan nasıl kaçırdık diyen arkadaşlar vardı galiba :sad007: :sad007:
 
Cevap: Herkesi kandırmış olabilir mi?



Videoda hakikaten serbest bir oyuncuymuş gibi. Ortada, solda, sağda. Ama dikkatimi hiç çekmemişti ilk başta. :D
 
Cevap: Herkesi kandırmış olabilir mi?



Neden kilit ya? Zaten maçlar bitmiş boş geçiyor yorum atacak fazla konu yok. Şurada 2 gırgır yapıyoruz herşeyede kilit diyorsunuz bu ne yahu? İran'da yaşıyoruzda haberimiz mi yok hemen konu kapatmalar falan..
 
Cevap: Herkesi kandırmış olabilir mi?



o metni yazan fanatik gazetesi de cok güzel yedi simdi günah cıkartıyolar komedi basın bunu da yazın
 
Üst Alt