''Hiçbir Türk futbolcudan korkmuyorum'' | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

''Hiçbir Türk futbolcudan korkmuyorum''


“Hiçbir Türk futbolcudan korkmuyorum”

311bc317aa6f6d6e91c5a9df58e7a8d8.jpg


Arnavutluk Milli Futbol Takımı kalecisi Etrit Berisha, Türk Milli Takımı'nda çok iyi yetenekler olduğunu, ancak hiç bir futbolcudan korkmadıklarını belirtti.

Türkiye ile yarın oynanacak özel maç öncesi, müsabakanın yapılacağı Antalya Stadı’nda basın toplantısı düzenleyen Arnavutluk Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Christian Panucci ile kaleci Etrit Berisha, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İtalyanca konuşan teknik direktör Panucci’nin konuşması, Türkçe ve Arnavutça’ya çevrildi. Türkiye maçının kendileri için özel bir anlam taşıdığını belirten teknik direktör Christian Panucci, takımının bu maça çok iyi çalıştığını söyledi. Takımı ile gurur duyduğunu ifade eden Panucci, Türkiye karşısında güzel bir sonuç almayı umut ettiğini ifade etti.

Migjen Basha, Amir Abrashi, latifi ve Strakosha’yı da eleştiren teknik direktör Panucci, “Biz çok ciddi bir takımız. Eğer futbolcularımız ciddi sakatlıklar ve sorunlar yaşıyorsa bana da ciddi raporlarla gelmeliler. Örneğin, Latifi 3 hafta rapor almış. Sorduğumda `İyiyim´ dedi. Aslında iyi değil. Latifi, Amir Abrashi gibi isimleri maç öncesinde antrenmanlarda denedim ama durumları iyi olmadığı için idmana devam edemediler. Migjen Basha’yı ise denemedim. Strakosha’nın ise perşembe gününe kadar sakat olduğundan haberim yoktu. Bu sakatlık olayı iki ay önce olan bir olay. Ama benim haberim şimdi oluyor. Arnavutluk ciddi bir takım ve herkes bunu bilmeli. Ne kadar sakat olduğu konusunda rapor gelmiyorsa o zaman herkes oynamalı” diye konuştu.

Gamaspor
 
Üst Alt