Hido'ya Dolar Fırçası: Paranı Türkiye'ye Getir | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Hido-ya-dolar-fircasi-Parani-Turkiye-ye-getir-206238.jpg

NBA’de forma giydiği dönemde adı doping skandalına karışan ve Türkiye’ye döndükten sonra önce Cumhurbaşkanlığı Spor Danışmanı, sonra da Basketbol Federasyonu Başkanı olan Hidayet Türkoğlu’nun büyük bir şok yaşadığı öne sürüldü,

Basketbol federasyonuna yakın kaynakların iddiasına göre, 50 milyon dolara yakın şahsi serveti bulunan ve bu paranın büyük bölümünü Amerika’da değerlendirdiği söylenen Hidayet’e “Ekonomik kriz var, paranı Türkiye’ye getir örnek ol” mesajı gitti.

Ancak, ABD’deki yatırımlarını elden çıkratmak istemeyen Hido, sadece nakit parasının bir bölümünü transfer etti.

Bu durum Cumhurbaşkanının kulağına gitti ve Erdoğan da sinirlendi.

İşte bu iddialar Basketbol dünyasında geniş yankı buldu. Hidayet’in seçim sonrası koltuğunun riske girdiği de belirtiliyor.

Cumhuriyet
 
Basketboldaki fenerli pislikler tek tek eleniyor...Bu giderse Ömer de gider :) Harun da geri gelemez...İbrahim desen nefret ediyorlar :) Güzel...
 
Bu nasıl ülke birader adamın cebindeki parayı nereye harcayacağına bile nasıl karışabiliyorsunuz ya

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ne sanıyordunuz ki Ali Ağaoğlu da ve türevleri de benzer şekilde bu hale geldi hükumet diyor ki ben paranı getir deyince getir bağışla deyince bağışla biz de seni görürüz elbet..Herif Kenan sofuoğluna bir sözle kariyer bıraktırdı bir anda vekil yaptı bunların havadan olduğunu sanacak kadar saf değilsinizdir..
 
tabi hido adam olsa sen man adasındaki paranı getiriyor musun da bana paranı getir diyorsun derdi ama adam değil işte!
 
Üst Alt