hikmet koyuncuoğlu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Galatasaray SK üyesi Hikmet Koyuncuoğlu (@hiko_can_): "Ben Galatasaray başkanı az konuşur öz konuşur derken şunu unutmuşum, Ozan Korkut ve Ali Fatinoğlu'nu görünce, Galatasaray başkan adayları da az konuşmalı."

Hikmet Koyuncuoğlu: Galatasaray çok zor bir şampiyonluk yarışı veriyor. Rakibin adını koymaya gerek yok. Bir spor kulübü gibi görünüyor ama rakip malum.
 
Asıl Galatasaraylı yönetici profili kimdir biliyor musunuz İlker canalp abimiz kel topsakalli abimiz ne konuşmalar yaptı hatirlayin hem taraftarın içinden hem sağlam profilli birisi işte böyle adamlar liseli fosiller yüzünden aday olmuyorlar
 

bu konuyla alakalı şöyle bir ikilik var.

sedat doğan çıktı ve fenerli olan yakın arkadaşının kongre üyesi yapıldığını söyledi ve diğer bir yakın arkadaşını suçladı.

mustafa cengiz yönetimi ise başka takımlı olanların da içinde bulunduğu 139 kişiyi ibra etmedi diye buradan da vuruldu.

ortada bariz bir ittifak vardı ve dinazorlardan ziyade dinazorların yerlerine gönderdikleri tıfılların organize bir işi oldu bu.

açıkçası koyuncuoğlu gibi salonda olmaya dahi gerek yoktu, genel kurulu açın sedat doğan'dan itibaren izleyin, sonrasında gelen konuşmacıların sistematik açıklamalarını da, bariz bir kurgu vardı.
 
Üst Alt