Hıncal Uluç: "Dursun, bence susup otursun" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5270769.jpg


Hıncal Uluç: Ben Dursun'un yerinde olsam böyle divan mivan, falan filan sağda solda konuşmam. Sessiz kalır, kaybolurum. Çünkü Mustafa Cengiz'in açıklayabileceği öyle şeyler var ki Dursun Özbek otelinden dışarıya çıkamaz.

Ünlü gazeteci ve spor yorumcusu Hıncal Uluç, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi. Tecrübeli kalem, özellikle Sarı Kırmızılı kulübün eski başkanı Dursun Özbek hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Uluç'un Sabah Gazetesi'nde yayınlanan yorumları:

Galatasaray'da Divan Kurulu yapıldı. Hem Başkan Mustafa Cengiz hem de selefi Dursun Özbek çıktı, konuştu. Açıklamalar ışığında Divan Kurulu toplantısını nasıl okumalıyız?

Efendim, Divan Kurulu'nu herhangi bir şekilde okumuyorum çünkü Galatasaray'da aslında Divan Kurulu yok. Fonksiyonsuz, işe yaramaz bir kuruldur. Bugüne kadarki kulübün tepetaklak gidişine hep seyirci kalmıştır. Üstelik bu Divan Kurulu, 'Dursuncu'dur. O Divan Kurulu üyelerinin, en eskilerin olduğu ilk 5 sandıkta Dursuncular kazandı.

Ben Dursun'un yerinde olsam böyle divan mivan, falan filan sağda solda konuşmam. Sessiz kalır, kaybolurum. Çünkü Mustafa Cengiz'in açıklayabileceği öyle şeyler var ki Dursun Özbek otelinden dışarıya çıkamaz, karşısındaki Dedeman'a toplantıya bile gidemez. Dursun alkışlandı Divan'da çünkü kendi kurulu… Başta İrfan Aktar olmak üzere. Mustafa Cengiz, Galatasaray'ın kurumlarına saygısından gitti bence oraya. Ben olsam gitmezdim.

O Divan Kurulu ne yapmış? O İrfan Aktar ne yapmış? İki tane muhalif var, ona bile tahammül edemedi, konuşturmadı. Dursun konuşur, eleştiri almadan İrfan Aktar da Divan'ı kapatırdı.

Fanatik

 
Bir yandan kulüp satılmasın diyoruz diyorum da, Cengiz bu pisliklerden kulübü arındırabilecekse satılmasın, yok aynı tas aynı hamam devam edecekse satılsın gitsin. Bu kan emiciler ile devam edemeyiz bu çok net.
 
''Açıklayabileceği öyle şeyler var ki'' ''Bir konuşursam insan içine çıkamaz''
Yıllardır aynı terane Arkadaş elinizde varsa bilgi belge direkt olarak çıkın adam gibi basın toplantısı yapıp açıklayın yada susun.Bıktık artık bu konuşmalardan.
 
Yağlı surat.
Polat'tan sonra bundan kötüsü gelmez diyordum ama gel gör ki bu yağlı surat bizi duvara tosladı.


Gscimbom
 
Üst Alt